Agenda - Techsauce Global Summit
Techsauce Global Summit

Agenda

View Map

* The agenda may be subject to change. Please keep updated for the latest information.

Filter Stages
  
Display All Stages

1:10 pm

15 mins

The Key to Successful Startup x Corporate Collaboration

Startup Stage

Keynote

Speaker

Anattaphisa Jane Jantathai - Head of Marketing and Partnership, dtac accelerate

1:10 pm - 1:25 pm

7:00 am

150 mins

Registration

Main Stage

Showcase

Speaker
7:00 am - 9:30 am

Our registration counters will open at 7.00 AM on 22nd June 2018. Please prepare your QR codes and any relevant documents (ID Card or Passport) for verification purposes.

9:40 am

20 mins

Welcome Speech

Main Stage

Keynote

Speaker

Oranuch Lerdsuwankij - CEO & Co-Founder, Techsauce

Amarit Charoenphan - CEO & Co-Founder, CCO & Co founder, HUBBA, Techsauce

9:40 am - 10:00 am

10:00 am

20 mins

iTechpreneurship: Creating Chaos to Avoid Chaos

Main Stage

Keynote

Speaker

Kamran Elahian - Founder & Chairman, Global Innovation Catalyst

10:00 am - 10:20 am

10:00 am

20 mins

Welcome Message+Deep Tech-In-Action: Real World Examples Beyond The Labs

Deeptech & Tech Showcase Stage

Keynote

Speaker

Champ Suthipongchai - General Partner, Creative Ventures

10:00 am - 10:20 am

This session will go through the real-life scenarios of Deep Tech that has been launched into the market and have been commercialised. Many people have this perception that Deep Tech cannot be utilized yet due to the complexity of the elements in Deep Tech. Many believe that Deep Tech currently only exist in experimental laboratories. In fact, some of these deep technologies have already been launched already. There will be a couple of deep technologies that Techsauce Global Summit Participants may look forward to during the Techsauce Global Summit 2018.

10:20 am

25 mins

Designing for Kindness: How Japanese Culture Can Inspire the Next Generation of Technology

Main Stage

Keynote

Speaker

Mike Peng - Co-Founder & Co-Managing Director, IDEO Tokyo

10:20 am - 10:45 am

10:20 am

20 mins

Deep Tech Engagement, a Must in the Corporate World

Deeptech & Tech Showcase Stage

Fireside Chat

Moderator

Ted Thirapatana - Partner, Creative Ventures

Speaker

Itthipat Peeradechapan - CEO & Director, Taokaenoi Food & Marketing Public Company Limited

10:20 am - 10:40 am

This session will discuss the reasons why corporates should look into Deep Tech. Generic corporate innovation strategies may prove futile to some corporates in specific industries. Hence, we should look into what corporates can gain from engaging Deep Tech within their business.

10:20 am

30 mins

Finding the Courage to Take the First Step

Startup Stage

Panel Discussion

Moderator

Mike Kim - Leads APAC Partnerships, Google

Panelists

Ajay Yadav - Founder & CEO, Roomi

Zack Schwartz - COO & Co-Founder, Madeviral

Ashima Thomas - Co-Founder & CEO, Warrior9 VR

10:20 am - 10:50 am

This panel shares about prominent founders of multiple startups or solo founders who have mustered the immense courage to venture out in the startup world even though it is so much more riskier than any other business. They will be sharing their invaluable experiences on how they took their first step, how they developed the bravery to start their business. One of the panelist, Ajay is a solo entreprenuer while another entrepreuer is Zac who is a co-founder and has great experience in boot strapping. We will discover the risk involves, the time needed and the resources required to start a successful business. We will also discover the defining factor that triggered all these experienced enterprenuers to go down this treacherous but highly satisfying path. How can a person be really sure to start their own journey in startup? How do they know they are mentally, physically and socially prepared to. What forms of skillsets, mindsets and attitudes should aspiring entreprenuers adopt? We will discuss all of these interesting questions in this discussion.

10:30 am

10 mins

Welcome Message

HealthTech Stage

Keynote

Speaker

Susie A. Ruff - Founder, RUFF & CO

Sakunee Niranvichaiya - Co-Founder, Chiiwii Live

10:30 am - 10:40 am

10:30 am

10 mins

Welcome Message

FAB Stage

Keynote

Speaker

Anix Lynch - Managing Partner, Expara

10:30 am - 10:40 am

10:30 am

15 mins

Sustainability for Technology

Heading to the Future Stage

Keynote

Speaker

Poom Siraprapasiri - Assistant Director, Strategy & Sustainable Development, True Corporation

10:30 am - 10:45 am

10:40 am

20 mins

Needs-Driven Health Tech Innovation

HealthTech Stage

Keynote

Speaker

Paul Anglim - Programme Manager, BioInnovate Ireland

10:40 am - 11:00 am

10:40 am

30 mins

Beyond the Deeptech Frontier

Deeptech & Tech Showcase Stage

Panel Discussion

Moderator

Ted Thirapatana - Partner, Creative Ventures

Panelists

Dr. Damian Tan - Managing Director, Vickers Venture Partners

Nio Liyanage - Chief Strategy Officer, Accelerate

10:40 am - 11:10 am

This session will offer an extensive overview of the developing Deep Tech landscape in both global and domestic regions. It will have a focus on the investments that are currently being invested within the Deep Tech industries all over the world.

10:40 am

20 mins

The Agri-Food Tech Landscape

FAB Stage

Keynote

Speaker

Andrew Lai - Co-Founder, SproutX

10:40 am - 11:00 am

10:45 am

30 mins

Building Blocks for an Innovation Economy

Main Stage

Panel Discussion

Moderator

Uptin Saiidi - Multimedia Journalist, CNBC International

Panelists

Nicole Yap - VP Strategy & Business Development, Digitaraya

Daniela Kandel - Director, Global Finder Network Start-Up Nation Central

Kamran Elahian - Founder & Chairman, Global Innovation Catalyst

10:45 am - 11:15 am

What are the elements in building an innovative country with citizen and authority’s mindset, infrastructure, and political foundation shall be discussed in this panel with different aspects from Western and Eastern perspectives, including the universal factors that are required for all innovative nations.

10:45 am

30 mins

Smart City: The Futuristic Lifestyle in The Next Decade

Heading to the Future Stage

Panel Discussion

Moderator

Jowan Österlund - Founder & CEO, Biohax International

Panelists

Thanasorn Jaidee - President, True Digital Park

Michael Currie - CEO, Fling

Suwit Pruckwattananon - Chief Business Development Officer, mu Space

Michael Waitze - Mentor, Chain Accelerator

10:45 am - 11:15 am

In the next decade, smart cities are bound to appear. To build sustainable and resourceful smart cities, what forms of technological advancements should be integrated into it? But more importantly, what defines a smart city? This session will discuss on potential lifestyles for the people of the future, unraveling potential new inventions that may make life easier, and will also prep us on how we can better prepare for its eminent arrival.

10:50 am

20 mins

Decisionship: Making Decisions Effectively

Startup Stage

Keynote

Speaker

Creel Price - Co-Founder, Investible

10:50 am - 11:10 am

11:00 am

45 mins

Virtual Reality Creating Health Tech Magic

HealthTech Stage

Panel Discussion

Moderator

Susie A. Ruff - Founder, RUFF & CO

Panelists

Mikko Kontio - Co-Founder & COO, Peili Vision

Dr. Pongsagon Vichitvejpaisal - Deputy Director, Creative Digital Technology

Jakob Lykkegaard - Founder, Lykke Studios

11:00 am - 11:45 am

This session will be based on technologies that utilizes VR in the health industry to help diagnose and rehabilitate patients through physical and psychological rehabilitation. This may include as well as medical processes from operations to counseling. Will we be able to expect the same efficiency for rehabilitation as compared to traditional medical practices? What improvements can VR play in the health-tech industry?

11:00 am

30 mins

The Menu of 2030

FAB Stage

Panel Discussion

Moderator

Anix Lynch - Managing Partner, Expara

Panelists

Leon Ge - Associate Vice President, ID Capital

Itthipat Peeradechapan - CEO & Director, Taokaenoi Food & Marketing Public Company Limited

Joseph Zhou - Investment Partner, Bits x Bites

11:00 am - 11:30 am

The Menu of 2030 is based on food for the future. In the hypothetical scenario in which humanity has depleted earth’s natural food resources. We may not be able to find enough nutrients as we can today. Hence, a group of scientist and inventors have come up with alternative food sources, ranging from alternative protein such as algae and insects, to 3D printing food equipment, to laboratory grown meat in 2030. The panel consist of foodtech accelerators and venture capitals that invest in foodtech startups. Hence, they will provide a bigger picture regarding the potential of foodtech to help in the food industry.

11:10 am

20 mins

Food Safety: Are We Feeding Ourselves Poison?

Deeptech & Tech Showcase Stage

Showcase

Speaker

Craig Mosman - Director, Business Development for CibusDx

11:10 am - 11:30 am

What if you never had to worry about getting food poisoning ever again? Presenting portable food testers from CibusDX, using a special formulated paper-like material that is dipped into food, the paper can detect the nutritional breakdown of any food and display the findings through an app.

11:10 am

35 mins

Rechecking Business Idea Viability and Finding Funds

Startup Stage

Panel Discussion

Moderator

Robert Lomnitz - Director, Bangkok Venture Club

Panelists

Arnaud Bonzom - Co-Founder, Map of the Money

Chalermyuth Boonma - Head of Bootcamp and Community, Dtac Accelerate

Dave Ng - Principal, B Capital Group

Michael Lints - Partner , Golden Gate Ventures

11:10 am - 11:45 am

Everyone has their own interesting ideas that they believe is what the market needs. Sometimes however, the problem might not be really financially viable in terms of revenue income wise. Perhaps the market is too small or too time-consuming to dedicate such high efforts and resources into a problem they are trying to solve. Everyone can have idea, but they should have a realistic way to validate their idea, to find out if it fits the market’s real needs and if it is financially feasible. This panel seeks to explain from a realistic point of view of what type of businesses can survive and thrive in our working society

11:15 am

20 mins

Workplace Strategy: Building A Climate for Innovation and Performance

Main Stage

Fireside Chat

Moderator

Amarit Charoenphan - CEO & Co-Founder, CCO & Co founder, HUBBA, Techsauce

Speaker

Mike Kim - Leads APAC Partnerships, Google

11:15 am - 11:35 am

How can we organize a workplace such that it provides a proper environment for employees to increase their innovation and productivity. From ventiliation to lighting to even the layout of furniture equipment. How can we leverage on the benefits of an open workplace concept to develop a more transparent working culture without the barrier of a hierarachical structure. This session will discuss further on how we can strategise a workplace to encourage greater creativity.

11:15 am

20 mins

The Earth Needs an Entrepreneur Like “YOU”

Heading to the Future Stage

Keynote

Speaker

Savinda Ranathunga - International Consultant - Youth Empowerment, UNDP Asia Pacific

11:15 am - 11:35 am

11:30 am

20 mins

Quantum Technology: Enabling Your Power Plant at Home

Deeptech & Tech Showcase Stage

Showcase

Speaker

Hunter McDaniel - Founder and CEO, UbiQD

11:30 am - 11:50 am

What if you could have electrical energy without spending any money? At UbiQD, Glass windows are designed such that they are able to not only absorb solar energy from the sunlight, but also convert and store the excess electrical energy to be used at another time.

11:30 am

35 mins

How to Make Farmer Job Sexy and Get Farmers Six Figure Salary?

FAB Stage

Panel Discussion

Moderator

Aukrit Unahalekhaka - Co-Founder & CEO, Ricult

Panelists

Pongsakorn Wongwuttikraikul - Vice President, Fertilizer Business, Mitr Phol Group, Thailand

Sunit Shrestha - Founder & Managing Director, ChangeFusion

11:30 am - 12:05 pm

In Thailand, many people have this perception that a farmer’s job is not as lucrative as other office jobs. Long hours, manual labour and high commitment has influence young thais to develop a prejudice against a career in agriculture. However, the agriculture scene in Thailand is changing with major investments set to re-revolutionize this industry. What this talk will focus on is the benefits and importance of a farmer’s job. Why should people join the agriculture industry and how can we improve the income stability of potential future farmers?

11:35 am

20 mins

Driving Innovation in The Property Tech Industry

Main Stage

Fireside Chat

Moderator

Jitsupa Chin - ,

Speaker

Robbie Antonio - CEO, Revolution Precrafted

11:35 am - 11:55 am

Revolution Precrafted is the first unicorn in Philippines and the largest unicorn in SEA. Furthermore, they became a unicorn in just 2 years. This session will look into the pain points that Robbie seeks to solve in the real estate industry. How did Robbie come up with Revolution Precrafter? What contributed to the success of his company. What is his next step?

11:35 am

30 mins

Bringing Humanity and Tech Together

Heading to the Future Stage

Panel Discussion

Moderator

Holly Harrington - Co-Founder & General Manager, Taiwan Startup Stadium

Panelists

Peter Horsley - Founder, Remarkable Technology Accelerator

Aliza Napartivaumnuay - Co-Founder & COO, Socialgiver

Pieter Kemps - Principal, Sequoia Capital

11:35 am - 12:05 pm

Many people see technology as the next gateway to propel their business profits to greater heights. However, technology in its simplest form is a medium that improves the quality of human life. Perhaps people should start focusing on resolving fundamental issues with the power of technology. Tech should not just be another E-Commerce platform but rather a tool to help more people. Technology should be made accessible and affordable to all, especially for people who need them the most such as disadvantaged or disabled people. This panel will seek to use technology as a bridge to advocate and develop an inclusive society for all.

11:45 am

30 mins

Can Blockchain Give You Ownership of Your Own Medical Data

HealthTech Stage

Fireside Chat

Moderator

Martin Källström - Founder & CEO, Moonwhale

Speaker

Sathapon Patanakuha - Founder, BLOCK M.D. (THA)

11:45 am - 12:15 pm

This panel discussion dives into the use of blockchain Technology to store medical data of patients. As blockchain is an open, distributed ledger, how can we guarantee that users’ privacy are protected? How can we guarantee that it is harder to hack into any patient’s personal data with the help of blockchain. Are we really in control of our data using blockchain technology?

11:45 am

15 mins

One-year CVC Journey: Corporate Ventures Sparking Innovation

Startup Stage

Keynote

Speaker

Dusit Chairat - CVC Fund Manager, Addventures by SCG

11:45 am - 12:00 pm

11:50 am

15 mins

Live Drone Artificial Intelligence Demonstration

Deeptech & Tech Showcase Stage

Showcase

Speaker

Michael Currie - CEO, Fling

11:50 am - 12:05 pm

Unmanned aerial system hardware has become commoditised and its potential as a platform for innovation akin to mobile phones is starting to be realised. Combining deep learning artificial intelligence with drone technology can create new possibilities to improve efficiency and reduce cost for Thai businesses. See a live demonstration of drones adapted for package delivery and industrial inspection.

11:55 am

35 mins

Bet on the Horse or Jockey?: How to Invest Like the Pros

Main Stage

Panel Discussion

Moderator

Jan Ameri - Partner, Chief Innovation Officer, ArcticStartup

Panelists

Monthida McCoole - Investment Partner, Early Stage Investor

Peter Kennedy - , Burda Principle

Dirk van Quaquebeke - Managing Partner, BEENEXT

11:55 am - 12:30 pm

There are so many streams of thought in the startup investment world for all kinds of investors. Some mention that they are willing to invest in the right team with possible business rather than the wrong team with the best product or business model. The others say that it’s the matter of business wise that is the main priority. This controversial ideas are proved by various of tool to identify team capability and attitude, including tons of framework for business viability check. However, which one should be overweighted, what else are the factors to be considered shall be discussed in this panel.

12:00 pm

25 mins

Break

Startup Stage

Showcase

Moderator
Panelists
12:00 pm - 12:25 pm

12:05 pm

30 mins

Solving social issues better and faster: Scaling social entrepreneur with Impact Tech

Heading to the Future Stage

Panel Discussion

Moderator

Chayut Setboonsarng - Serves as Business Reporter, Reuters

Panelists

Sunit Shrestha - Founder & Managing Director, ChangeFusion

Aliza Napartivaumnuay - Co-Founder & COO, Socialgiver

Claus F. Nielsen - Co-founder, Public Affairs & International Relations, Data for Good Foundation

12:05 pm - 12:35 pm

This panel seeks to discuss the composition of framing social businesses that are scalable and can reach a wider audience so as to create for more impact. It will also discuss on what steps should aspiring social entrepreneurs take towards building a social enterprise that can create real value not just for their stakeholders but also for their beneficiaries as well.

12:05 pm

35 mins

SOSV Startup Pitching Showcase

Deeptech & Tech Showcase Stage

Showcase

Moderator
Panelists
12:05 pm - 12:40 pm

Don’t miss a grand showcase of multiple startups from world-class accelerators all over the world. Watch as the top 6 teams battle (BEAM, Goama, Mobio, Morfus, Portier and Screea) it out to determine who is the greatest startup of 2018.

12:05 pm

35 mins

Break

FAB Stage

Showcase

Moderator
Panelists
12:05 pm - 12:40 pm

12:15 pm

50 mins

Break

HealthTech Stage

Showcase

Moderator
Panelists
12:15 pm - 1:05 pm

12:25 pm

15 mins

4 Things Startups Overlook before Launching MVPs

Startup Stage

Keynote

Speaker

Surawat Promyotin - Executive Director, Bangkok Venture Club

12:25 pm - 12:40 pm

12:30 pm

60 mins

Lunch Break

Main Stage

Showcase

Speaker
12:30 pm - 1:30 pm

12:35 pm

35 mins

Technology for Humanity: What We Need to Survive In 2050

Heading to the Future Stage

Panel Discussion

Moderator

Chulee Wangsirilert - Co-Founder at RISE IMPACT, RISE IMPACT

Panelists

David Galipeau - Chief Impact Officer , UNDP SDG Impact Finance

Craig Mosman - Director, Business Development for CibusDx

Terry Paule - Executive Director, Botanical Water

Hunter McDaniel - Founder and CEO, UbiQD

12:35 pm - 1:10 pm

This session will look into the potential technology needed for the next 30 years such as the fundamental needs for humans to survive. Clean sustainable food, water and durable shelter will be discussed with the eminent threat of natural disasters due to global warming. The energy sector will be explored as well as in 30 years, with the shift from biodiesel fuel to solar and wind energy becoming extremely common. In the future, what technology is needed to create non-natural meat from laboratories? What type of innovative solutions do we need to think of to accommodate with the different changes.

12:40 pm

35 mins

What is missing in the nations of agriculture to drive foodtech & agtech revolutions

FAB Stage

Panel Discussion

Moderator

Andrew Lai - Co-Founder, SproutX

Panelists

Sean Trairatkeyoon - Co-Founder & CEO, JuiceInnov8

Joseph Zhou - Investment Partner, Bits x Bites

Thammasak Jittimaporn - COO-New Business, Mitr Phol Group, Thailand

12:40 pm - 1:15 pm

Majority of South East Asia’s products that contribute to their countries’ GDP are agriculture products, with Thailand being the largest exporter of seafood and the 2nd largest exporter of rice. Unfortunately, the innovation scene for agritech is not widespread within the Thailand region. Instead most of the agriculture innovation advancements are occuring in developed nations such as USA, Australia and the UK. Why is that so? This session will seek to discuss that problem and the additional factors that are missing in order to support this form of innovation in Thailand.

12:40 pm

30 mins

Fake vs Real Growth: Balancing Hypergrowth and Being Default Alive

Startup Stage

Panel Discussion

Moderator

Alan Kuan Hsu - Co-Founder & General Partner, KK Fund

Panelists

Bobbie Liu - Senior Director & Co-Director, Topica Edtech Group, Topica Founder Institute

Nithipont Thaiyanurak - Founder & CEO, Box24

Ben Strugo - Director of Business Development, Corporate Innovation SOSA

12:40 pm - 1:10 pm

Some startups requires user acquisition in order to be sustainable. They need to burn money first so as to acquire a substantial user-base. Unfortunately, this results in severe negative profits which is not financially wise in the short term. But many companies are actively adopting this business model due to the silver lining of possible hypergrowth when they go IPO. Hence, startups looking to venture with this business model definitely require solid backup capital. A case study is Uber who had multiple years of negative profit. Other startups such as most B2B firms adopt business models that allow them to generate real growth from day 1. One example is Box 24, which starts earning revenue once their products are functioning. Hence, we learn to balance hypergrowth and revenue, to find the silver lining of how to manage both elements to gain the most financial growth.

12:40 pm

15 mins

The Sauciest Companies in 2017

Deeptech & Tech Showcase Stage

Showcase

Moderator
Panelists
12:40 pm - 12:55 pm

12:55 pm

15 mins

AIS IoT & NEXT G

Deeptech & Tech Showcase Stage

Showcase

Speaker

Jarun Sinsawasmongkol - , AIS

12:55 pm - 1:10 pm

1:05 pm

15 mins

Living with chronic disease in the 21st century

HealthTech Stage

Keynote

Speaker

Nadia Sutthikulpanich - Head of Fuchsia Innovation Center, Muang Thai Life Assurance

1:05 pm - 1:20 pm

1:10 pm

15 mins

Exclusive workshops at dtac accelerate booth and meet dtac accelerate batch 6

Deeptech & Tech Showcase Stage

Showcase

Speaker

Pacharee Toorakidsana - Marketing and Partnerships Manager, dtac accelerate

1:10 pm - 1:25 pm

1:10 pm

15 mins

The Secret-Sauce of Collaboration : Corporate x Startup

Startup Stage

Keynote

Speaker

Anattaphisa Jane Jantathai - Head of Marketing and Partnership, dtac accelerate

1:10 pm - 1:25 pm

1:10 pm

20 mins

Break

Heading to the Future Stage

Showcase

Speaker
1:10 pm - 1:30 pm

1:15 pm

25 mins

Food James Bond: Can Blockchain and Deeptech Spy on Your Dish?

FAB Stage

Fireside Chat

Speaker

Žiga Drev - CEO & Co-Founder, OriginTrail

Craig Mosman - Director, Business Development for CibusDx

1:15 pm - 1:40 pm

Food James Bond will be a conversation between two technologist who specialise in portable food inspection for contaminated food and toxic, and blockchain value chain tracking respectively. How can this two diverse technologies help to increase the role of food safety, socially responsible businesses. How can these two technologies take both ethical and physical safety checks into consideration?

1:20 pm

45 mins

Aging Tech: Future Tech Care for Senior Citizens

HealthTech Stage

Panel Discussion

Moderator

Susie A. Ruff - Founder, RUFF & CO

Panelists

Claus F. Nielsen - Co-founder, Public Affairs & International Relations, Data for Good Foundation

Toni Kankaanpää - Account Manager, GoodLife Technology

Dr. Amornpun Sereemaspun M.D., Ph.D. - Assistant Professor, Department of Anatomy, Faculty of Medicine, Chulalongkorn University, Bangkok, Thailand,

1:20 pm - 2:05 pm

With the world is moving to an ageing society, what type of technology should we adopt to support our aging population. What is needed to provide high quality healthcare services for senior citizens? How can we leverage the power of tech to help aging people.

1:25 pm

15 mins

Endless Possibilities of LINE Ecosystem (LIFF & Flex Message Introduction)

Deeptech & Tech Showcase Stage

Showcase

Speaker

Jirawat Karanwittayakarn [Tee] - Technology Evangelist, LINE Thailand

Warit Wanwithu - Technical Consultant, LINE Thailand

1:25 pm - 1:40 pm

1:25 pm

30 mins

Leveraging Global Networks

Startup Stage

Panel Discussion

Moderator

Lalitha Wemel - Techstars Regional Manager, Startup Program (APAC)

Panelists

Mike Kim - Leads APAC Partnerships, Google

Matt Helt - Director, Startup Week, Techstars

Karin Gattegno - Vice President of Strategic Partnerships, Start-Up Nation Central

1:25 pm - 1:55 pm

This session will talk about how to network with more people, globally instead of just domestically. The tips and tricks and the way to get this type of network will be shared on the panel.

1:30 pm

20 mins

How blockchain transform energy future

Main Stage

Fireside Chat

Moderator

Kaweewut Temphuwapat - Team Lead of Express Solutions, PTT Group

Speaker

Oriol Pujoldevall - Head of Business Development, Energy Web Foundation

1:30 pm - 1:50 pm

This session will be about the utilisation of blockchain and energy management. It will show an alternative way of using blockchain technology within the energy industry. from using the infrastructure of blockchain to integrating it within the energy sector. This session will delve deeper into alternative uses of blockchain technology.

1:30 pm

20 mins

Thailand Energy 4.0 : Policy and why it matters

Energy / Cleantech Stage

Fireside Chat

Moderator

Nanlapat Santisutham - Venture Capitalist, PTT

Speaker

Dr. Twarath Sutabutr - Director-General Energy Policy & Planning Office , Ministry of Energy, Thailand

1:30 pm - 1:50 pm

1:40 pm

25 mins

Futuristic Dining: From Holographic Food to eating on Mars

FAB Stage

Keynote

Speaker

Pat Pataranutaporn - Co-Founder, Futuristic Research Cluser of Thailand

1:40 pm - 2:05 pm

How might the emerging technology such as AI, Hologram, Space travel, and synthetics biology influence the future of food? As human become interplanetary species, what would our cooking tools on Mars look like? How might computer mediates and augments the relationship between human and food. What if the future food is not only edible, but also have the ability to change shapes and turn itself into a robot?

1:40 pm

15 mins

“Let your app do the talking” … how to build the App that can complete your everyday living experience!

Deeptech & Tech Showcase Stage

Showcase

Speaker

Puhn Chaturaphit - Project Design Manager, Siri Ventures Co., Ltd.

1:40 pm - 1:55 pm

Home Service app is the personal helper for your home from Sansiri, the only app that will take care of you from the moment you become a Sansiri Family member. With many features from project progress tracking, chat with juristic person, Home Automation, facility booking, and notification system to notify you of bill payments, announcements and exciting privileges from Sansiri Family.

1:50 pm

20 mins

The Red Ocean of E-commerce: How to Survive the Chinese Internet Giant

Main Stage

Keynote

Speaker

Oscar Ramos - Partner & Program Director, Chinaccelerator

1:50 pm - 2:10 pm

1:50 pm

20 mins

Global Energy Innovation landscape and what’s the energy future?

Energy / Cleantech Stage

Keynote

Speaker

Kasama Euchukanonchai - Senior Associate, PTT’s Corporate Venture Capital

Supharat Ridthichai - Project Lead, Express Solutions (ExpresSo) – PTT Group

1:50 pm - 2:10 pm

1:55 pm

30 mins

Founder Stories

Startup Stage

Panel Discussion

Panelists

Bob Zheng - Founder & CEO of People Squared, People Squared

Ben Richardson - CTO, Innowell

Aldrich Huang - Entrepreneur, A co-founder of UXTesting

1:55 pm - 2:25 pm

The rise and fall of each founder’s business before they became successul. Before their business became firm, what were their histroy about and how they overcome those challenges?

1:55 pm

15 mins

Shaping The Future with PTT

Deeptech & Tech Showcase Stage

Showcase

Speaker

Tun Liangpaiboon - Project Lead, ExpresSo (PTT Innovation Lab)

1:55 pm - 2:10 pm

2:05 pm

30 mins

Tasty VS Healthy – Can’t We Really Have Both?

FAB Stage

Panel Discussion

Moderator

Andrew Lai - Co-Founder, SproutX

Panelists

Sean Trairatkeyoon - Co-Founder & CEO, JuiceInnov8

Kulika Chomvong - Researcher (Ex-CEO of Sugarlogix), BIOTECH, NSTDA

Jainnisa Kuvinichkul - Managing Director & Founder,, Alumet Co., LTD, Candy Crepe Co., Ltd, M Essentials Co. Ltd

2:05 pm - 2:35 pm

The general public like to taste good delicious sweet, salty, spicy food. However, most of the time these food are unhealthy for our bodies as they contain high calories and high levels of sugar. This panel will discuss on the possibility of creating delicious but yet healthy clean food by using technology to manage the ingredients used. Technological advancements such as GMO and GM editing help breakdown sugar components and incorporate other alternative forms of sweeteners. (Mention All tastes available to human’s tongue) make nutritious food that taste differently from their appearance. 3D printing food can accommodate preferential nutrition weekend.

2:05 pm

45 mins

Technology Improving the quality of Life for citizens in Rehabilitation and the Disabled

HealthTech Stage

Panel Discussion

Moderator

Piraya Tamrongterakul - Co-Founder, Chiiwii LIVE

Panelists

Peter Horsley - Founder, Remarkable Technology Accelerator

Jennifer Cabala - Vice President of Community, Techstars

Chedtha Puncreobutr - Co-Founder, Meticuly

2:05 pm - 2:50 pm

This session will focus on how technology can serve marginalized people. What tech can support their well-being and fulfill their needs? What do they actually need? General people may not understand their real needs. Hence, this panel will elaborate on potential technologies that can be used disabled or servery injured people.

2:10 pm

45 mins

Race for Platformization in Asia

Main Stage

Panel Discussion

Moderator

Rebecca A. Fannin - Founder, Silicon Dragon Ventures

Panelists

Grace Yun Xia - Principal, Jungle Ventures

Ariya Banomyong - Managing Director, LINE Thailand

Arakin Rakchittapoke - SVP-Service, App. & Network Development, AIS

Ajey Gore - CTO, GoJek

2:10 pm - 2:55 pm

As tons of mobile applications are launched daily, acquiring a user and remain in the top of their mind as a service app becomes harder and harder. Nevertheless, in the challenges, there is always a new opportunity. Various of popular applications are leverage their game by utilizing their user base even more. What they are seeing in this business opportunity? How platformization will help out the tech entrepreneurs in this region? What does it take to complete the jigsaws of Platformization? Find out from this panel.

2:10 pm

35 mins

How to create Energy Innovation at Scale?

Energy / Cleantech Stage

Panel Discussion

Moderator

Arweemas Sirisaengtaksin - Project Lead, Expresso (PTT Innovation Lab)

Panelists

Athip Tantivorawong - Market Division Manager, Energy Disruptive Innovation, GPSC - a PTT's power flagship subsidiary

Chanitsorn Treewittayapoom - President of Corporate Business Development , BCPG Public Company Limited

2:10 pm - 2:45 pm

2:10 pm

15 mins

True Incube Announcement

Deeptech & Tech Showcase Stage

Showcase

Speaker

Bhisidh Nardee - Business Development Manager , True Incube

2:10 pm - 2:25 pm

2:25 pm

25 mins

Growing Startups within the Great Firewall

Startup Stage

Fireside Chat

Moderator

Matthieu Bodin - Regional Manager Greater China, Techstars

Speaker

Bob Zheng - Founder & CEO of People Squared, People Squared

2:25 pm - 2:50 pm

This session will talk about how to establish a startup in China. It will discuss on the nature, laws and regulations of China’s market. It will also look into the trends that are currently occuring in China.

2:25 pm

160 mins

Semi-Final Round Pitching

Deeptech & Tech Showcase Stage

Pitching

Moderator
Speaker
2:25 pm - 5:05 pm

2:35 pm

20 mins

Biohacking & The Internet of Us

FAB Stage

Keynote

Speaker

Jowan Österlund - Founder & CEO, Biohax International

2:35 pm - 2:55 pm

2:45 pm

25 mins

How blockchain will revolutionize energy industry

Energy / Cleantech Stage

Fireside Chat

Moderator

Supharat Ridthichai - Project Lead, Express Solutions (ExpresSo) – PTT Group

Speaker

Oriol Pujoldevall - Head of Business Development, Energy Web Foundation

2:45 pm - 3:10 pm

2:50 pm

30 mins

In Conversation with Techstar

Startup Stage

Fireside Chat

Moderator

Oko Davaasuren - Regional Director of Startup Programs, Techstars

Speaker

Jennifer Cabala - Vice President of Community, Techstars

2:50 pm - 3:20 pm

This session will provide more opportunity for audiences to have a more intimate conversation with Jennifer Cabala, the VC of the global accelerator called Techstars. Prepare your questions for whatever you would like to know more about Techstar. This may be the one and only chance in your lifetime to have this intimate conversation with them personally.

2:50 pm

15 mins

Empowering the “me” generation through health data democratization

HealthTech Stage

Keynote

Speaker

Nadia Suttikulpanich - ,

2:50 pm - 3:05 pm

2:55 pm

25 mins

Corporate Innovation: Fact or Fiction?

Main Stage

Fireside Chat

Moderator

Archawat Chareonsilp - ASEAN Public Affairs & Communications Director, The Coca-Cola Company

Speaker

James Arnold - Director of External Affairs, Philip Morris International R&D

2:55 pm - 3:20 pm

This session will walk the audience through the corporate innovation journey of Phillip Morris in terms of innovating the traditional product. they took 20 years to launch the actual product. It will be a good case study for any traditional corporate that would like to overcome their own limitation in doing their own corporate innovation.

2:55 pm

30 mins

Organ on demand: when your body is printable

FAB Stage

Panel Discussion

Moderator

Werasak Surareungchai - Co-founder Director, Futuristic Research Cluster of Thailand (FREAK Lab)

Panelists

Chedtha Puncreobutr - Co-Founder, Meticuly

Pat Pataranutaporn - Co-Founder, Futuristic Research Cluser of Thailand

2:55 pm - 3:25 pm

Gene editing technology such as CRISPR has reached the point where we can be selective and edit the genome in plants and humans. DIY Biotech toolkit allows citizen scientists to use their garage as the laboratory for biohacking. The impact of synthetics biology in our society is inevitable. However, the technology is not in vacuum, they raise many ethical considerations as to whether we should edit our genome, or should things develop naturally? As biotechnology is becoming more democratized through commercialization and citizen science movement, how should we think and decide on the regulation and biosafety. Who should decide on such decisions? And how could the society move towards utilizing biotechnology?

3:05 pm

30 mins

HealthTech start-ups and SMEs becoming a part of InsurTech

HealthTech Stage

Panel Discussion

Moderator

Sakunee Niranvichaiya - Co-Founder, Chiiwii Live

Panelists

Rosaline Chow Koo - Founder & CEO, CXA Group

Joydeep Sarkar - Director, Data Science Services

Nadia Suttikulpanich - ,

3:05 pm - 3:35 pm

This discussion will be on technology that can support and improve current forms of insurance policies. We will discover how Healthtech startups and SMEs use Insurtech to better identify the risks in their insurance policies. By understanding the mental health conditions and past behaviors of an individual, an insurance contract can be altered to better suit the needs of that specific individual and the company selling it as well. Thus, reducing risk and creating more opportunities within the insurance industry,

3:10 pm

35 mins

“Energy” State Enterprise: Enabler or a Barrier

Energy / Cleantech Stage

Panel Discussion

Moderator

Arweemas Sirisaengtaksin - Project Lead, Expresso (PTT Innovation Lab)

Panelists

Warodom Khamphanchai - Engineer, Provincial Electricity Authority, Thailand

Pichit Phongprasert - Business Development Officer, EGAT

Chatree Sridaoduan - Computer Engineer, Technological Asset Planning and Management Department, Metropolitan Electricity Authority.

3:10 pm - 3:45 pm

3:20 pm

20 mins

Turning a Battleship: Igniting Change In a National Champion

Main Stage

Keynote

Speaker

Neal Cross - CIO, DBS Bank

3:20 pm - 3:40 pm

3:20 pm

30 mins

Moving Fast and Slow: Not Breaking Down while Going at Lightning Speed

Startup Stage

Panel Discussion

Moderator

Shawn Dehpanah - Corporate Innovation & Partnership Strategy for APAC, Plug and Play Tech Center

Panelists

Ajey Gore - CTO, GoJek

Paul Srivorakul - Co-Founder and CEO, aCommerce Group

Khailee Ng - Managing Partner, 500 Startups

Alan Jones - Investor, Entrepreneur in Residence

3:20 pm - 3:50 pm

This panel focuses on the perspectives of internal organization’s team. When a organization grows too fast, the organizational culture might be compromised as people within the team may not keep up with the pace of change or directly align their working style with the fluctuating culture. When companies do grow at lighting speed, they should reflect on whether their internal resources (human and capacity resources) have the capacity to serve their overall core business. Sometimes, companies may over-expect things when expanding rapidly. Hence, it is crucial to look back internally on all their capacities if they can keep up with the change. Some internal resources to consider include the company’s servers and financial capacity.

3:25 pm

25 mins

Bringing Sci-fi to Reality with CRISPR- Genome Editing

FAB Stage

Fireside Chat

Moderator

Kulika Chomvong - Researcher (Ex-CEO of Sugarlogix), BIOTECH, NSTDA

Speaker

Dr. Pakpoom Subsoontorn - Bioengineer & Co-Founder, Hack Biodesign’ group Thailand, Naresuan University & The Deputy Director of the Lower Northern Science Park

3:25 pm - 3:50 pm

CRISPR is a new buzzword in biotech, with it being the next big thing in the bio-industry. GMO products was one of the magnificent by-products of CRISPR. Some of the questions asked in this discussion would be “What if we could use CRISPR to engineer our own offsprings?” and “What if we could decide what gene to put into humans”. This session will offer hypothetical scenarios of the limitless potential of CRISPR.

3:35 pm

30 mins

Mental Health Care Transformation Needed Now

HealthTech Stage

Fireside Chat

Moderator

Masaru Ikeda - , The Bridge, JP

Speaker

Ben Richardson - CTO, Innowell

3:35 pm - 4:05 pm

There has been a common negative stigma associated with the term “Mental Health”, with many people viewing it as problematic. People with mental disabilities usually also avoid seeking help too as it requires their physical presence when getting help (Checking into a rehab center, seeing a psychologist etc). What if these kinds of services could be easily access by technology? (logging in through an application to talk to a doctor from in real-time, VR Technology to assist in mental rehabilitation)

3:40 pm

30 mins

Accelerating Digital Transformation: Is your Corporation moving fast enough and what can you do about it?

Main Stage

Panel Discussion

Moderator

Uptin Saiidi - Multimedia Journalist, CNBC International

Panelists

Neal Cross - CIO, DBS Bank

Andrew Kvalseth - Chief marketing officer, dtac in Thailand

Jirapat Janjerdsak - Chief Technology Officer, Siri Ventures Co., Ltd.

3:40 pm - 4:10 pm

This session will discuss on the importance for corporations to seek digital transformation strategies in the ever-changing economy. Many corporates are currently surviving but not thriving. With the large centralised hierarchy structure and the slow process of disseminating information, Corporates are struggling to keep up with their startup counter parts who innovating at an exponential rate. In essence, large corporates need to adapt more timely. Hence, this panel will discuss on how to change and adapt to digital transformation in the face of disruptions, and what should be done to stay relevant with the emergence of new forms of technology.

3:45 pm

35 mins

Energy Start-up: What’s the challenge and how to succeed

Energy / Cleantech Stage

Panel Discussion

Moderator

Nanlapat Santisutham - Venture Capitalist, PTT

Panelists

Chaiyawiwat Choovichian - Founder, ENRES

Soranun Choochut - CEO & Founder, Co-Founder & Managing Director & Managing Director, ETRAN, Almond Digital Group

Kamol Chuengsatiansup - Co-Founder, HG Robotics

3:45 pm - 4:20 pm

3:50 pm

20 mins

From a startup to Liners, what have we learned one year later?

Startup Stage

Keynote

Speaker

Xinming Zhao - Head of Engineering Team, LINE Thailand

3:50 pm - 4:10 pm

3:55 pm

30 mins

Social Dilemma in Biotech When We Can, But We Won’t?

FAB Stage

Panel Discussion

Moderator

Dr. Pakpoom Subsoontorn - Bioengineer & Co-Founder, Hack Biodesign’ group Thailand, Naresuan University & The Deputy Director of the Lower Northern Science Park

Panelists

Jowan Österlund - Founder & CEO, Biohax International

Pat Pataranutaporn - Co-Founder, Futuristic Research Cluser of Thailand

3:55 pm - 4:25 pm

Some scientist say that technology has already advance to the point where we can be selective and edit the genome in plants and humans. The point is that it becomes an ethical issue as to whether we should edit our genome or not. Should things develop naturally? Or can we play a part in editing nature itself? How acceptable is society towards utilising genome editing technology?

4:05 pm

45 mins

Looking into the Future: HealthTech in the next 5 years

HealthTech Stage

Panel Discussion

Moderator

Susie A. Ruff - Founder, RUFF & CO

Panelists

Spann Ngamsuriyaroj - Innovation projects leader, Fuchsia innovation centre – Muang Thai Life Assurance (MTL)

Claus F. Nielsen - Co-founder, Public Affairs & International Relations, Data for Good Foundation

Paul Anglim - Programme Manager, BioInnovate Ireland

Dr. Amornpun Sereemaspun M.D., Ph.D. - Assistant Professor, Department of Anatomy, Faculty of Medicine, Chulalongkorn University, Bangkok, Thailand,

Mikko Kontio - Co-Founder & COO, Peili Vision

4:05 pm - 4:50 pm

4:10 pm

20 mins

Reveal from the Cloud – A perspective of global VC investor

Main Stage

Keynote

Speaker

Kent Ho - Founder, s28 Capital

4:10 pm - 4:30 pm

4:10 pm

30 mins

Hacking Corporate Innovation Programs: Maximizing your Experience

Startup Stage

Panel Discussion

Moderator

Ben Strugo - Director of Business Development, Corporate Innovation SOSA

Panelists

Mario Berta - CEO & Founder, FlySpaces

Chaimongkol Lerdlumsombut - Investment Manager, Addventures by SCG

Yash Bipin Kotak - , Jumper.ai

4:10 pm - 4:40 pm

Today’s market is filled with numerous innovation programs (incubators, accelerators etc) for startups looking to enroll and study on the right strategies that businesses should adopt when collaborating with corporate partners. Unfortunately, aspiring startups lack the business acumen and experience to focus on the right points to work on. Hence, startups within these programs should maximise their efforts by constantly asking and digging deeper with CVC consultants. The list of panelists in this discussion are mostly programme providers who can offer a wealth of advice on the benefits of joining such programs. In essence, startups should seize every opportunity by mustering the courage to seek CVC’s help when needed.

4:20 pm

30 mins

Tipping point for EV, what does it look like

Energy / Cleantech Stage

Panel Discussion

Moderator

Wit Sittivaekin - Professional Moderator, TV channels

Panelists

Krisda Utamote - Corporate Communications, BMW Group

Peter John Galli - Vice President: Communications, Nissan Motor Thailand Co., Ltd.

Warit Taechajinda - Manager in Electricity Value Chain Project team, PTT Public Company Limited, Thailand’s national energy company.

Dr. Yossapong Laoonual - President, Electric Vehicle Association of Thailand (EVAT)

4:20 pm - 4:50 pm

4:25 pm

35 mins

Standing at The Bio Junction: Going Mass or Digging Deeper

FAB Stage

Panel Discussion

Moderator

Andrew Lai - Co-Founder, SproutX

Panelists

Terry Paule - Executive Director, Botanical Water

Dr. Yukihiro Maru - Founder and CEO, Leave a Nest Group

4:25 pm - 5:00 pm

Another dilemma within the biotech industry is that some biotechnology like healthier food are built for the mass public but other biotechnology such as genome editing are specifically built for people who can afford it. Let’s say if u can engineer a baby, will the low-income people be able to afford it? How should we balance this? What should a researcher and scientist do to find a way to edit genome such that it is accessible to all? How can normal people like us contribute to this cause?

4:30 pm

30 mins

Exit Strategy: The Ultimate Destination for Entrepreneurs

Main Stage

Panel Discussion

Moderator

Kong Ho Chua - Technology Editor, South China Morning Post,

Panelists

Shawn Dehpanah - Corporate Innovation & Partnership Strategy for APAC, Plug and Play Tech Center

Maneerut Anulomsombut - CEO of Thailand, Sea (Garena)

Paul Srivorakul - Co-Founder and CEO, aCommerce Group

4:30 pm - 5:00 pm

The session will discuss regarding the way to exit business for entrepreneurs in various alternatives. Most of the popular exit vehicles are M&A, IPO. The experienced panelists will share their success story in different angles whether preparation for IPO, choosing partner for M&A, including the timing wise and signal for starting to think about your exit!

4:40 pm

30 mins

Reverse Pitching: Why should startups work with corporates?

Startup Stage

Panel Discussion

Moderator

Daniel Johnsen - , RAPAD

Panelists

Sajeekarn Precott - Investment Manager, AddVentures

Peerapol Sa-ngamuang - Head of New Services, LINE Thailand

Jirapat Janjerdsak - Chief Technology Officer, Siri Ventures Co., Ltd.

4:40 pm - 5:10 pm

The traditional school of thought has always been that startups needed to pitch to corporate in order to collaborate with them. However, with the rise of dynamic startups who have developed unprecedented technology, the tides have turned, with CVCs and VCs earnestly vying for startups that can digitally transform their entire organization. CVCs and VCs are now pitching to startups to differentiate themselves from other VCs, they look for startups that can match their corporate culture and can concurrently take their corporate to the next level.

4:50 pm

45 mins

What do investors look for in Health Tech?

HealthTech Stage

Panel Discussion

Moderator

Sakunee Niranvichaiya - Co-Founder, Chiiwii Live

Panelists

Rosaline Chow Koo - Founder & CEO, CXA Group

Dr. Damian Tan - Managing Director, Vickers Venture Partners

Anix Lynch - Managing Partner, Expara

Nirun Banleurat - Business Strategist, Well-Being Initiative, SCG

4:50 pm - 5:35 pm

Healthtech is a growing field where investors see the potential growth of this sector. What kind of healthtech will investors put their money in, what do they think will be worth their time, money and resources. What factors will they use to evaluate the potential of healthtech startups? Are they looking for an impact-based or business-driven startup?

5:00 pm

25 mins

“Deep Tech Investment: Do the Rewards Outweigh the Risks?”

Main Stage

Debate

Chair

Champ Suthipongchai - General Partner, Creative Ventures

Affirmative

Paul Ark - Managing Director, Digital Ventures

Norases Vesdapunt - Data Scientist, Robinhood

Negative

Esther Loewy - Founder & CEO, Upround Ventures

Khailee Ng - Managing Partner, 500 Startups

5:00 pm - 5:25 pm

This session will look into the feasibility of creating a sustainable profit from Deep Tech in a short period of time. As most Deep Tech are focused on creating substantial impact for humanity, these long term investments might not be able to become monetised swiftly. Will this affect the flow of investors investing in Deep Tech. Is it even worth it to invest in Deep Tech in the first place. Is it worth the risk, time and effort to invest in such new forms of technology? These questions will be discussed during this interesting session on Deep Tech.

5:00 pm

15 mins

Getting the Research Out of the Bookshelf: How to Comercialize Bio Tech to IPO

FAB Stage

Keynote

Speaker

Takashi Ando - Technical Director, Euglena Co.,Ltd.

Shohei Maekawa - Director, Global Bridge Laboratory of Leave a Nest Co., Ltd..

5:00 pm - 5:15 pm

The sharing of Takashi Ando, a founding member of Euglena Co., Ltd from the academic ground to commercialisation. How can research from the academic world transform into a profit-derived business. How they can make a living out of it to the point of even going IPO.

5:05 pm

15 mins

What I wish I knew before starting MY startup

Deeptech & Tech Showcase Stage

Fireside Chat

Speaker

Michael Cruzel - Co-Founder & CEO, eatigo International Pte. Ltd.

5:05 pm - 5:20 pm

This session will talk about the lessons learnt by Michael Cluzel who have a wealth of experiences before starting his own company. What is the difference between being an employee and an employer. Michael will also dive into what he should have known before starting his own startup as well.

5:10 pm

15 mins

Learning from MIT : Driving success university startup in MIT’s style

Startup Stage

Keynote

Speaker

Srihathai Prammanee - Head of AIS The StartUp, ADVANCED INFO SERVICE PLC.

5:10 pm - 5:25 pm

5:20 pm

10 mins

Announcement

Deeptech & Tech Showcase Stage

Pitching

Speaker
5:20 pm - 5:30 pm

5:25 pm

30 mins

B2B Startups: Trends, Benefits, and Challenges

Startup Stage

Panel Discussion

Moderator

Oranuch Lerdsuwankij - CEO & Co-Founder, Techsauce

Panelists

Srihathai Prammanee - Head of AIS The StartUp, ADVANCED INFO SERVICE PLC.

Poompong Tancharoenphol - Investment Manager, Addventures by SCG

Akiko Naka - Founder & CEO, Wantedly

5:25 pm - 5:55 pm

This panel discussion is dedicated to startups that have established themselves as corporate-centric businesses that want to reach their clients through partnerships with massive corporates. This panel will decipher all trends exibited by current B2B startups in the market. We will look at “the benefits that B2B startups gain when working with corporates V.S. B2C startups that work directly with customers” One classic example are companies that work with Multi-National Coporate, Line. Companies working with Line immediately gain access to their large user base. Hence, the products and services they provide might be customised more generically compared to a B2C company that customises their services to the preferiential needs of an individual customer.

5:25 pm

20 mins

Technology Vision 2018: Intelligent Enterprise Unleashed – Redefine your company based on the company you keep.

Main Stage

Fireside Chat

Moderator

Jitsupa Chin - ,

Speaker

Adam P. Burden - Global Lead Engineering Services, Accenture, Accenture Products & Platforms

5:25 pm - 5:45 pm

This session will discuss on the different types of future technology that will become feasible and viable in the business industry. One interesting technology that is on the rise is Extended Reality (XR), an all real-and-virtual combined environments and human-machine interactions generated by computer technology that will take place in this session.

10:00 am

10 mins

One Championship Show / MC

Main Stage

Showcase

Moderator
Speaker
10:00 am - 10:10 am

10:00 am

10 mins

Welcome Message

VC Stage

Keynote

Speaker

Paul Ark - Managing Director, Digital Ventures

10:00 am - 10:10 am

10:10 am

20 mins

How Emerging Technology will impact Humanity and as a Human, what is your role?

Main Stage

Keynote

Speaker

David Galipeau - Chief Impact Officer , UNDP SDG Impact Finance

10:10 am - 10:30 am

Thinking out loud, the challenge for technologists and entrepreneurs is how to shift from a pure consumer-first to a more inclusive citizens-first model that ensure that tech innovation solves issues in the global level or for marginalized people instead of perpetuating or creating new challenges. In a complex world, this becomes the challenge for all sectors and stakeholders.

10:15 am

20 mins

Venture Capital In Southeast Asia Comes Of Age

VC Stage

Keynote

Speaker

Peng T Ong - Founder, Monk's Hill Ventures

10:15 am - 10:35 am

A comprehensive overview and analysis of the state of the venture capital industry, highlighting the dramatic growth of investment activity in Southeast Asia, and the increased role that Southeast East Asian venture capital is playing in funding startups and shaping ecosystems in the hemisphere.

10:30 am

10 mins

Welcome Message: Envisioning Extended Reality – How Virtual and Augmented Reality Will Shape Our Future

AR-VR Stage

Keynote

Speaker

Jennifer Katanyoutanant - Founder & Managing Director, Made in Asia

10:30 am - 10:40 am

10:30 am

35 mins

Introduction to AI: NLP, Matchine Learning, Deep Learning

AI-Data Stage

Fireside Chat

Moderator

Rahil Bhagat - APAC Head of Content and Community, Unbound

Speaker

Norases Vesdapunt - Data Scientist, Robinhood

Jeremie Dubois-Lacoste - Co-Founder and Director, Cryptoshpere

10:30 am - 11:05 am

10:30 am

20 mins

The Landscape and Evolution of Global Urban Tech

Living Tech Stage

Keynote

Speaker

Dr. John Leslie Millar MB CHB - Chief Strategic Development Officer, Ananda Development PCL

10:30 am - 10:50 am

10:30 am

30 mins

Technology or Market: Is the Interest in the Money or Applications?

Blockchain / Crypto Stage

Fireside Chat

Moderator

Steve Jernigan - Co-Founder, Ramps.io

Speaker

Martin Källström - Founder & CEO, Moonwhale

10:30 am - 11:00 am

Most people only think about cryptocurrency and ICO when talking about blockchain. But blockchain can also be used for more applicable ways such as smart contracts, data storage and energy platforms. Hence, how do we know when people are utilizing the elements of blockchain to create meaningful impact or are just purely profit driven-base when using cryptocurrency?

10:30 am

15 mins

Diving into regulatory world: what lies ahead for FinTech

FinTech Stage

Keynote

Speaker

Kullarat Phongsathaporn - Partner, Financial Services Practice Group at Baker & McKenzie Ltd.

10:30 am - 10:45 am

10:30 am

20 mins

Estonia: The Emerging Digital Nation

Main Stage

Keynote

Speaker

Taavi Rõivas - Member of, Estonian Parliament

10:30 am - 10:50 am

10:40 am

50 mins

Seed-Stage Investment in SEA: Widening the Funnel

VC Stage

Panel Discussion

Moderator

Pahrada Sapprasert - Director, 500 Startups

Panelists

Monthida McCoole - Investment Partner, Early Stage Investor

Michael Smith Jr. - Partner , SeedPlus

Robert Lomnitz - Director, Bangkok Venture Club

10:40 am - 11:30 am

A startup ecosystem is only as good as the number of exits it produces, and the number of startups exiting an ecosystem depends on the number of startups entering it. An expert panel of angels and seed stage investors will share their thoughts on how funds can create a robust community of investible startups to expand the funnel of prospects for the Series A & B investors running around SE Asia desperately looking for viable investments.

10:40 am

20 mins

The building blocks of our virtual world: 3D scanning, physically based rendering and large scale tracking

AR-VR Stage

Keynote

Speaker

Dr. Pongsagon Vichitvejpaisal - Deputy Director, Creative Digital Technology

10:40 am - 11:00 am

10:45 am

35 mins

Leaving the Sandbox: Taking the Experiment to the Real Market

FinTech Stage

Panel Discussion

Moderator

Vorapon Ponvanit - CEO & Founder, PeerPower

Panelists

Jinesh Patel - Equity Manager, Dymon Asia Capital

Thanasak Hoontrakul - Co-Founder and Country Manager (Thailand), FairDee

10:45 am - 11:20 am

This panel discussion will explore the process of bringing products from the sandbox and into the big market. These financial products will be be measured based on its financial impact on the economy as a whole and whether they abide to the regulatory requirements of society. These products are important as they can impact the financial economy on a global scale, disrupting interest rates, exchange rates and even market shares. As we all know that the sandbox is a controlled environment, what will happen if all these controlled variables are removed? How effective will the products be in the real world?

10:50 am

35 mins

Living by Design: Better and Smarter Living

Living Tech Stage

Panel Discussion

Moderator

Nattha Soontornvinate - Design Director, Cancu Studio

Panelists

Suwannee Wongpienkit - Residential Manager of 98 Wireless,

Jacqueline Alexis Thng - Partner , Prophet

Mike Peng - Co-Founder & Co-Managing Director, IDEO Tokyo

10:50 am - 11:25 am

The talking point about this discussion is that the Design Thinking Concept has always been known by the public. people look for all sorts of designs, be it Japanese, minimalist, functionability etc. When these various trends are infused into our culture, it inspires not just good designs to help people live better but also incorporates smarter designed functionalities that make it easier and more convenient for users to enjoy the process. Users eventually develop a new profound appreciation for the multi-functional and useful designs created to improve their quality of life. Whether it’s a design for household product or real estate development, a user-centric design can serve to enhance the user’s experience, providing smarter choices of living through better designed products.

10:50 am

30 mins

The Digital Entrepreneurial Ecosystem

Main Stage

Panel Discussion

Moderator

Shoeb Kagda - Founder, Synthesis Indonesia, media and political consulting firm, Indonesia Economic Forum; Indonesia’s premier business and economic conference

Panelists

Thanasorn Jaidee - President, True Digital Park

Taavi Rõivas - Member of, Estonian Parliament

Paul Papadimitriou - Founder, intelligencr

10:50 am - 11:20 am

Many nations are aiming to transform themselves to be a digital economy country, while entrepreneurs’ activities play a significant role as a part of the essential foundation such as process digitization, tech business, or even digital transaction and payment. However, having such scenario would require various stakeholders to step in and paint out a proper environment. What are the vital supports needed from government or the policy maker and what the private sectors can do to strengthen the entrepreneurial ecosystem for an economy transformation shall be discussed in this panel.

11:00 am

20 mins

How virtual and augmented reality will transform the creative economy

AR-VR Stage

Keynote

Speaker

Kay Vasey - CCO, MeshMinds

11:00 am - 11:20 am

11:00 am

35 mins

Web 3.0: Do we Need an Internet Technology Revolution and is Blockchain the Right Tool?

Blockchain / Crypto Stage

Panel Discussion

Moderator

Chris Doerfler - ,

Panelists

Dave Ng - Principal, B Capital Group

Shaun Djie - , Digix

Neeraj Murarka - ,

11:00 am - 11:35 am

The mainstream school of thought is that blockchain technology will be the next widespread technology after the internet. The question is that will there be any chance for blockchain to leverage on that popularity and cross the chasm. Can blockchain become a tool for internet technology revolution, and alter the way information is encrpted on the internet?

11:05 am

35 mins

How are Businesses Using AI in Unexpected Ways?

AI-Data Stage

Panel Discussion

Moderator

Chanwit Boonchuay - ,

Panelists

Kanis Saengchote - Advisor, Baania

Cindy Kua - CO-FOUNDER & CEO - SUNDAY CO-FOUNDER CARMANA, Sunday Ins. Co., Ltd.,

11:05 am - 11:40 am

This discussion will offer case studies on how businesses are integrating A.I into their business functions. It will also offer examples of unexpected ways to use A.Is in Businesses. Despite the prevalent growth of A.I, some businesses are more suitable than others to incorporate A.I into their business functions. How do we then determine which kinds of businesses are more suitable for A.I integration?

11:20 am

20 mins

Potential and social impact within the open immersive web

AR-VR Stage

Keynote

Speaker

Hassadee Pimsuwan - Founder, Treebuild

11:20 am - 11:40 am

11:20 am

35 mins

Alternative Lending: Proving Performance and Finding Hidden Risks

FinTech Stage

Panel Discussion

Moderator

Francis Bea - Founder, MD, Eleven International

Panelists

Vorapon Ponvanit - CEO & Founder, PeerPower

Thisana Thitisakdiskul - CEO & Co-Founder, Noburo

Chee Kin Gan - Partner, Orchard Strategic Advisors, Singapore

11:20 am - 11:55 am

Traditional lending methods have always been to borrow from banks or through close friends and relatives. In recent years, there has been an emergence of alternative modern lending methods such as Peer 2 Peer(P2P) lending platforms & crowd-funding. This helps people leverage more financial inclusion in P2P where people can borrow funds easier than providing collatorals or guarantees to banks. Unfortunately, the lender is exposed to more risks due to P2P not requiring any asset backup. Will it be a win-win situation or zero-sum game? What are the benefits and risks of using alternative modern lending and How can we minimize these risks?

11:20 am

20 mins

The Impact of Advancing Technology on the Labour Market

Main Stage

Fireside Chat

Moderator

Neal Cross - CIO, DBS Bank

Speaker

Peng T Ong - Founder, Monk's Hill Ventures

11:20 am - 11:40 am

This session will discuss on how can blue collar workers better prep themselves for the eminent arrival of automated machinery. What else can Blue collar workers do? Are we moving too fast and leaving them behind? Is there anyone thinking about the plan for blue collar workers to keep up with the pace of development?

11:25 am

35 mins

Disrupting Property Tech

Living Tech Stage

Panel Discussion

Moderator

Suwannee Wongpienkit - Residential Manager of 98 Wireless,

Panelists

Jirapat Janjerdsak - Chief Technology Officer, Siri Ventures Co., Ltd.

Manav Kamboj - CTO, PropertyGuru Group

11:25 am - 12:00 pm

Disruptive Property Technology is not just Airbnb anymore. It is more than that. It covers renting, buying, selling and sharing. The transactions are not done solely based on B2B like in the past. In today’s world, Property Tech transactions can be done through multiple channels, from C2C to B2B etc. With this disruption, real estate agents and developers should come up with intelligent ideas to mediate and manage disruption. For example, DD property uses A.I in their products to see if photos of their property are of quality, to see if the photos matche their properties and to determine the right conditions for buyer to check conveniently. Another real estate developer, Sansiri uses VR technology for their condominium showrooms, allowing potential buyers to view the atmosphere, conditions of room, design and style of the condominium anyplace, anytime.

11:35 am

50 mins

Shepherding Startups from the Valley of Death to Profitability

VC Stage

Panel Discussion

Moderator

Tee Suraphongchai - Partner, Venturra

Panelists

Hian Goh - Founding Partner, Openspace Ventures

Michael Lints - Partner , Golden Gate Ventures

Pieter Kemps - Principal, Sequoia Capital

11:35 am - 12:25 pm

Entrepreneurship is risky business, and it is well-known that the chances of emerging out the idea stage and reaching sustainability are slim. Is success simply a matter of chance, or are there ways of tipping the scales in favor of survival? A panel of experienced investors and growth hackers will explore the ways VCs can add value beyond just the capital provided, and help nurture startups to profitability & sustainability (and hopefully exit!)

11:35 am

25 mins

The China Blockchain Industry Ecosystem and Outlook

Blockchain / Crypto Stage

Fireside Chat

Moderator

William Bao Bean - General Partner, SOSV

Speaker

Cao Yin - CSO, Energy Blockchain Labs & Energo Labs

11:35 am - 12:00 pm

This discussion will talk about the blockchain ecosystem in China. It will look into Chinese businesses that have maximised the power of blockchain technology. It will also discuss on the future scene of blockchain within China and if blockchain can be successfully integrated with A.I technologies.

11:40 am

20 mins

Creating the Worldwide Network for Entrepreneurs

Main Stage

Fireside Chat

Speaker

David Brown - CEO, Techstars

11:40 am - 12:00 pm

11:40 am

20 mins

Natural Language Processing (NLP): Challenging Languages and Creative Solutions

AI-Data Stage

Keynote

Speaker

Akharavat Sethichawlakul - CEO, OneChat

11:40 am - 12:00 pm

11:40 am

20 mins

Augmented Reality: When Reality Can Amaze You More Than Ever

AR-VR Stage

Keynote

Speaker

Apichai Ruangsiripiyakul - Managing Director of Think Technology Co., Ltd., Think Technology Co., Ltd.

11:40 am - 12:00 pm

11:55 am

35 mins

What is Keeping Incumbents Awake at Night

FinTech Stage

Fireside Chat

Moderator

Tim Culpan - Columnist, Bloomberg Opinion

Speaker

Paul Papadimitriou - Founder, intelligencr

11:55 am - 12:30 pm

12:00 pm

40 mins

VR-AR for Social Good Panel

AR-VR Stage

Panel Discussion

Panelists

Ashima Thomas - Co-Founder & CEO, Warrior9 VR

Kay Vasey - CCO, MeshMinds

Al Caudullo - Tech Guru, Explore 360

12:00 pm - 12:40 pm

12:00 pm

45 mins

Blockchain Meets the Real World: Use Cases, Challenges, and Benefits

Blockchain / Crypto Stage

Panel Discussion

Moderator

Holly Stephens - Chief Marketing Officer, Beam Wallet

Panelists

Sathapon Patanakuha - Founder, BLOCK M.D. (THA)

Oriol Pujoldevall - Head of Business Development, Energy Web Foundation

Cao Yin - CSO, Energy Blockchain Labs & Energo Labs

12:00 pm - 12:45 pm

With the increasingly widespread use of blockchain in the real market, this session will elaborate on case studies by well-known companies that have utilize blockchain in their main services. They will discuss on what are the pros and cons of using blockchain and why they chose to use blockchain in the end.

12:00 pm

45 mins

Break

AI-Data Stage

Showcase

Moderator
Panelists
12:00 pm - 12:45 pm

12:00 pm

40 mins

Break

Living Tech Stage

Showcase

Moderator
Panelists
12:00 pm - 12:40 pm

12:00 pm

45 mins

Lunch Break

Main Stage

Showcase

Moderator
Panelists
12:00 pm - 12:45 pm

12:25 pm

45 mins

Break

VC Stage

Showcase

Moderator
Panelists
12:25 pm - 1:10 pm

12:30 pm

10 mins

Break

FinTech Stage

Showcase

Moderator
Panelists
12:30 pm - 12:40 pm

12:40 pm

30 mins

The future of trade finance

FinTech Stage

Panel Discussion

Panelists

Carl Wegner - Managing Director, Head of Asia at R3

Pintuwan Kleijssen - Head of Trade Finance Product Management, Bangkok Bank

Sorakrit Phruthanontachai - VP Technology Division, Bangkok Bank

12:40 pm - 1:10 pm

12:40 pm

20 mins

Visa Enabling Future Lifestyle

Living Tech Stage

Keynote

Speaker

Angsumalin Fordham - Head of Business Development, Visa Thailand

12:40 pm - 1:00 pm

12:40 pm

20 mins

Break

AR-VR Stage

Showcase

Speaker
12:40 pm - 1:00 pm

12:45 pm

20 mins

The Future of Proptech powered by Data & AI

AI-Data Stage

Keynote

Speaker

Manav Kamboj - CTO, PropertyGuru Group

12:45 pm - 1:05 pm

12:45 pm

15 mins

Leadership Strategy: Are You Leading or Dragging Your Team?

Main Stage

Keynote

Speaker

Tiwa York - Founder, Kaidee

12:45 pm - 1:00 pm

12:45 pm

40 mins

Break

Blockchain / Crypto Stage

Showcase

Speaker
12:45 pm - 1:25 pm

1:00 pm

20 mins

How Controllers Become the Key to Move The VR Industry Forward

AR-VR Stage

Keynote

Speaker

Nico Alyus - CEO, OmniVR

1:00 pm - 1:20 pm

1:00 pm

40 mins

Investment Discipline: An Antidote for FOMO

Main Stage

Panel Discussion

Moderator

Tim Culpan [W] - Columnist, Bloomberg

Panelists

Pieter Kemps - Principal, Sequoia Capital

Carman Chan - Founder ฿ Managing Partner, Click Ventures

Hian Goh - Founding Partner, Openspace Ventures

1:00 pm - 1:40 pm

What are the myths and false expectation for all the beginners and those who’re aiming to jump into the startup investment world? How a first-time investors e.g. individuals and corporate should prepare themselves and mindset for the tech industry when everything is so seductive? Are 10X, 100X, 1000X and a unicorn the things to expect at the end of the day? The answers shall lie in this session.

1:00 pm

35 mins

YOLO: Tech Making Life Exploration Easy

Living Tech Stage

Panel Discussion

Moderator

Victor Chua - Managing Partner, Vynn Capital

Panelists

Ajay Yadav - Founder & CEO, Roomi

Dr. John Leslie Millar MB CHB - Chief Strategic Development Officer, Ananda Development PCL

1:00 pm - 1:35 pm

As you only live once, you should be able to explore the world freely without limitation. With technology, it will enable people to cross border more conveniently such as platform for transportation, property, travelling, etc. Living tech, proptech, and mobility platform that link everything together and make all the process be as easy as being at home while experincing a new journey of life. Such technologies and sample cases shall be discussed here.

1:05 pm

35 mins

AI in Everyday Life: Productivity and Leisure Made Better

AI-Data Stage

Panel Discussion

Moderator

Warodom Khamphanchai - Engineer, Provincial Electricity Authority, Thailand

Panelists

Thanut Tosanguan - Co-Founder & CTO, ScoutOut

Akharavat Sethichawlakul - CEO, OneChat

Guatam Ganguly - , Foodie

1:05 pm - 1:40 pm

This session will walk through the possibility of integrating A.I into numerous entertainment platforms such as Spotify, Netflix, Alexa, Siri etc. The potential of A.I is limitless, helping to identify our behavioral patterns and trends that can further assist us in offering recommendations, minimize us when they learn our behavior patterns, minimize disruptions and elevating our modes of leisure.

1:10 pm

35 mins

Moving Towards a Cashless Society: Challenges and Solutions Across ASEAN

FinTech Stage

Panel Discussion

Moderator

Jonathan Morgan - Risk Advisor, PwC Singapore

Panelists

Apinand Dabpetch - Assistant Director, TrueMoney Wallet Platform

Terry Paule - Executive Director, Botanical Water

Pipavin Sodprasert - Thailand Country Manager, Ant Financial Services Group

Julien Chalte - CEO of SelfPay, SelfPay

1:10 pm - 1:45 pm

Despite the numerous policies and key drivers to encourage people in South East Asia to adopt a cashless mindset, not many countries have implemented a cashless society successfully. Why is Thailand still the most cash intensive region in South East Asia? Perhaps it could be due their infrastructure and environment that act as challenges towards being cashless. How can these challenges be resolved?

1:10 pm

20 mins

Japan: Asia’s Best Kept Tech Secret?

VC Stage

Keynote

Speaker

Eriko Suzuki - Partner & Director,, Fresco Capital, Investments Group of Mistletoe, Inc.

1:10 pm - 1:30 pm

While talk of tech and startups in Asia inevitably gravitates towards China, India and even parts of Southeast Asia, Japan is home to some of the largest VC funds and the most advanced technologies in the world. What do Japan tech watchers know that the rest of us don’t, and why should we be paying closer attention to the Land of the Rising Sun?

1:20 pm

20 mins

Intro to 360 Production with Prosumer Cameras

AR-VR Stage

Keynote

Speaker

Al Caudullo - Tech Guru, Explore 360

1:20 pm - 1:40 pm

1:25 pm

20 mins

The Financial World Today and What to Expect for Tomorrow

Blockchain / Crypto Stage

Fireside Chat

Moderator

Songyi Lee - ,

Speaker

Joseph Lubin - Founder, Ethereum

1:25 pm - 1:45 pm

1:35 pm

50 mins

Corporate Venturing: Claiming a Seat at the Table

VC Stage

Panel Discussion

Moderator

Paparwee Assavadakorn - Associate Venture Capital in Strategic Business Development team, Ananda Development Plc

Panelists

JinA Bae - Head of Corporate Venture, Hanwha

Roni Burrell - Director, Verizon Ventures

Chakramon Nitibhon - Director & Head of Investments,, Singha Ventures

1:35 pm - 2:25 pm

Corporate venture capital has been long viewed as the unloved and unappreciated step-child of the VC family, but its growth over the past decade has made it too large to ignore. This panel of corporate venturers will comment on the increased presence, prominence, and importance of CVC in the startup world, as well as the increased role of corporates in the innovation space (through external accelerator programs, internal innovation or intrapreneurship programs, etc.), and how corporates and startups could best collaborate with each other.

1:35 pm

20 mins

Property & Living Technology Before Disruption

Living Tech Stage

Keynote

Speaker

Jirapat Janjerdsak - Chief Technology Officer, Siri Ventures Co., Ltd.

1:35 pm - 1:55 pm

1:40 pm

20 mins

How to make awesome VR content for mass audiences

AR-VR Stage

Keynote

Speaker

Ashima Thomas - Co-Founder & CEO, Warrior9 VR

1:40 pm - 2:00 pm

1:40 pm

20 mins

Conversational AI: Are You Ready for The Next Big Thing that Shapes Digital Experience?

AI-Data Stage

Fireside Chat

Moderator

Worrawut Worasirikamol - Business Manager, Honestbee

Speaker

Jacqueline Alexis Thng - Partner , Prophet

1:40 pm - 2:00 pm

The main point of discussion within this session is that there is growing concern that A.I could alter the way people live. Humans may encounter multiple difficulties in adapting to the A.I technology. How then do we best adapt and cultivate holistic readiness when using A.I.

1:40 pm

25 mins

How to Build a Unicorn

Main Stage

Fireside Chat

Moderator

Chayut Setboonsarng - Serves as Business Reporter, Reuters

Speaker

Chatri Sityodtong - Chairman & CEO, ONE Championship

1:40 pm - 2:05 pm

1:45 pm

15 mins

Is Today’s Deep Tech Tomorrow’s Fintech?

FinTech Stage

Keynote

Speaker

Paul Ark - Managing Director, Digital Ventures

1:45 pm - 2:00 pm

1:45 pm

35 mins

Fools Rush In: ICOs and the Quick Path to Cash and the Effect on Entrepreneurs

Blockchain / Crypto Stage

Panel Discussion

Moderator

Jon Russell - Writer, TechCrunch

Panelists

David Brown - CEO, Techstars

James Riney - Co-Founder, Head & Managing Partner, 500 Startups Japan.

Hiroyuki Kiga - Co-Founder & COO, Wallex Technologies

1:45 pm - 2:20 pm

The emergence of ICO has convinced entrepreneurs into thinking that ICO provides easier access to cash-funding. Unfortunately, cases of potential ICO scammers might discourage investors from investing in ICO firms. How will this affect entrepreneurs? Do they need to prove themselves even more in order to differentiate themselves from scammers and gain the trust from potential investors?

1:55 pm

35 mins

Living Tech: Creating Stronger Community Through Technology

Living Tech Stage

Panel Discussion

Moderator

Nithipont Thaiyanurak - Founder & CEO, Box24

Panelists

Jirapat Janjerdsak - Chief Technology Officer, Siri Ventures Co., Ltd.

Thanasorn Jaidee - President, True Digital Park

1:55 pm - 2:30 pm

This panel seeks to discuss technology that has been invented for urban people to lead a convenient and efficient lifestyle. These forms of technology help to save money and time by getting people into the pace of urban life. Examples include Grab, Uber and Mobike. Rather than going to a shop to purchase furniture, E-commerce helps users to get into the automated process of buying selling, transporting and delivering items straight to them. This type of technology becomes significant to the lifestyle of urban people. Another example of living tech is vertical farming where urban users can grow their own fresh fruits in their condo. It is not only convenient but also helps to improve the quality of health, cost-saving and smart living.

2:00 pm

20 mins

The Emergence of Immersive Technologies for Marketing

AR-VR Stage

Keynote

Speaker

Lionel Chok - VR / Creative Technologist, Immersively Singapore & KL

2:00 pm - 2:20 pm

2:00 pm

30 mins

Robinhood and the Future of FinTech

FinTech Stage

Keynote

Speaker

Norases Vesdapunt - Data Scientist, Robinhood

2:00 pm - 2:30 pm

2:00 pm

25 mins

Deep Learning: Where Is It Useful and How to Apply It?

AI-Data Stage

Fireside Chat

Moderator

John Artman - Editor in Chief, TechNode

Speaker

Manprit Singh - AI Architect, IBM Watson group

2:00 pm - 2:25 pm

Ever wondered what’s the difference between Deep Learning and Automation? This session will offer an introduction into Deep Learning. Offering the fundamentals such as its definition, what Deep Learning is, how it works and how we can make it useful. We will also look into the case studies available and the upsides and downsides of this technology. As we move ahead with the future, how can we better prep ourselves for the technological advancement that is associated with Deep Learning?

2:05 pm

15 mins

The Future of Work: Do What You Love

Main Stage

Keynote

Speaker

Akiko Naka - Founder & CEO, Wantedly

2:05 pm - 2:20 pm

2:20 pm

30 mins

Culture Shock : How to Unlock the Culture Barrier to Innovation

Main Stage

Panel Discussion

Moderator

Neel Chowdhury - CEO, Sycamore Media Holdings

Panelists

Jacqueline Alexis Thng - Partner , Prophet

Michelle Duval - Founder & CEO, Fingerprint for Success

Archawat Chareonsilp - ASEAN Public Affairs & Communications Director, The Coca-Cola Company

2:20 pm - 2:50 pm

The main target audience for this session are for large corporates who have a strong organisational culture. Large MNCs tend to create change at a slower pace due to the hierarchical layers of decisions-making. Hence, these factors form barriers to people who want to bring about innovative changes. Hence, how can we break those barriers? What kind of organisational culture should we encourage in order to cultivate more innovation within the organisation? Innovation is more than digitalisation, it is also being creative in product design and the metrology that is being utilized.

2:20 pm

40 mins

Location Based Entertainment Panel

AR-VR Stage

Panel Discussion

Panelists

Nico Alyus - CEO, OmniVR

Rebecca Liu - Founder & CEO, VRCORE

Kiattiyot Panichprecha - Founder, Bit Studio

2:20 pm - 3:00 pm

2:20 pm

20 mins

Trustless Computing

Blockchain / Crypto Stage

Keynote

Speaker

Neeraj Murarka - ,

2:20 pm - 2:40 pm

The white paper is a pitching document for those that have achieved ICO. However, how do we discern a credible white paper from another? What signals should we look for to determine the credibility of a white paper. How can we know which authors are speaking the truth about their white paper?

2:25 pm

35 mins

Automated World: What is The Best Way to Prepare for the Change

AI-Data Stage

Panel Discussion

Moderator

Jomzup Sittipittaya - ,

Panelists

Asama Kulvanitchaiyanunt - CEO & Co-Founder at Coraline co.,ltd., Coraline co.,ltd.

Ajey Gore - CTO, GoJek

2:25 pm - 3:00 pm

This session seeks to provide a broader view on the possibilities of an automated world. It covers not just the labor market, but also automated machinery labor such as self-check out counters, A.I bars and everything automated. What is the best way to prepare for the eminent arrival of the automated labor force then?

2:30 pm

50 mins

Where is Asia’s Deep Tech Ecosystem?

VC Stage

Panel Discussion

Moderator

Champ Suthipongchai - General Partner, Creative Ventures

Panelists

Paul Ark - Managing Director, Digital Ventures

Jinesh Patel - Equity Manager, Dymon Asia Capital

Ayesha Khanna - Co-Founder & CEO of ADDO AI, ADDO AI

2:30 pm - 3:20 pm

With advances in sciences impacting technologies in areas as varied as computing, energy, finance, food, and health, among others, deep tech is starting to make its way out to the tech shadows and enter the mainstream, with more and more deep tech startups receiving VC attention and funding. This panel will explore where the deep tech investment opportunities are in Asia (verticals and geographies), and how countries can develop deep tech ecosystems that produce investible startups.

2:30 pm

35 mins

Tech for LifeStyle: Why is the Female Market Attractive?

Living Tech Stage

Panel Discussion

Moderator

Mullika Sungsanit - Chief, Student Entrepreneurship Development Academy (SEDA)

Panelists

David Jou - Co-Founder & CEO, POMELO THAILAND

Dione Song - Chief Commercial Officer, Love, Bonito

Yod Chinsupakul - CEO & Co-Founder, Wongnai

2:30 pm - 3:05 pm

This panel dives into advice on how to understand and win over female customers. It also talks about why some markets like beauty spas and pennicure is specifically targeted towards them. In a female dominated market, many people are interested in knowing what to understand, what kind of product should be offered and how should they deal with female customers.

2:35 pm

15 mins

Biometrics: The Future of Payment Systems

FinTech Stage

Keynote

Speaker

Brian Hamilton - Senior Director, Identity & Risk Products, Asia Pacific , Asia Pacific Visa

2:35 pm - 2:50 pm

2:40 pm

35 mins

Taming the Tiger: Do Regulators Need Special Rules for Digital Assets?

Blockchain / Crypto Stage

Panel Discussion

Moderator

Kullarat Phongsathaporn - Partner, Financial Services Practice Group at Baker & McKenzie Ltd.

Panelists

Archari Suppiroj - Director, FinTech Department, Securities and Exchange Commission, Thailand

Jirayut Srupsrisopa - Previously Co-founder & CEO at coins.co.th, Coins.co.th

Nopporn Charoenkitraj - Partner, Baker McKenzie

2:40 pm - 3:15 pm

Are Digital Assets like other financial assets or is there something that makes them different necessitating special regulations. We discuss the nature of the assets from the perspective of regulators and of issuers/investors to understand what is the best way to regulate Digital Assets going forward.

2:50 pm

30 mins

What is So Exciting About an E-Wallet?

FinTech Stage

Panel Discussion

Moderator

Hiroyuki Kiga - Co-Founder & COO, Wallex Technologies

Panelists

Worachat Luxkanalode - SVP, Head of Consumer Digital Solutions, Bank of Ayudhya PCL.

Arvin Singh - Director, New Channels & Asia Pacific FinTech Engagement at Visa

Pipavin Sodprasert - Thailand Country Manager, Ant Financial Services Group

2:50 pm - 3:20 pm

2:50 pm

20 mins

Realizing the Promise of AI: Ethics in the Era of Data-Driven Business

Main Stage

Keynote

Speaker

Jarom Britton - Regional Attorney, Health, Education & Public Sector, Asia Microsoft

2:50 pm - 3:10 pm

3:00 pm

20 mins

How To Catch New Wind

AR-VR Stage

Keynote

Speaker

Rebecca Liu - Founder & CEO, VRCORE

3:00 pm - 3:20 pm

3:00 pm

20 mins

Break

AI-Data Stage

Showcase

Speaker
3:00 pm - 3:20 pm

3:05 pm

35 mins

Demistifying Living Tech: Just Uber for X, Airbnb for Y and a ton of apps?

Living Tech Stage

Panel Discussion

Moderator

Parin Songpracha - ,

Panelists

Anthony Chow - CEO & Co-Founder, igloohome

Dr. Yong Chern Chet - Chief Innovation Officer, Ananda Development

3:05 pm - 3:40 pm

The buzzwords (The Uber of X, The Airbnb of Y) were mentioned to discuss further if living tech has to be based only on an application on mobile or can it be based somewhere else? if it could be based somewhere else, what should it be, what should people look at and why? Are mobile applications at the saturation point of Uber of X, the Airbnb of Y. Are developers too fixated on churning out new applications that they neglect the fundamental intrinsic value of the technology itself? These are questions that we can think about.

3:10 pm

20 mins

Decentralizing Benefits and Challenges

Main Stage

Fireside Chat

Moderator

John Artman - Editor in Chief, TechNode

Speaker

Joseph Lubin - Founder, Ethereum

3:10 pm - 3:30 pm

Most people view blockchain technology as a highly revolutionary technology due to its decentralise system. But is it really that good, will decentralisation help to solve all problems. What are the benefits of using decentralization within blockchain? What should we be aware of and understand when using this technology? To what degree of transparency will blockchain offer us? These are just some of the questions that will be discussed in this session.

3:15 pm

35 mins

What happens with Cryptocurrency when mainstream investors step in?

Blockchain / Crypto Stage

Panel Discussion

Moderator

Steve Jernigan - Co-Founder, Ramps.io

Panelists

Brad Chun - Chairman & Chief Investment Officer, Shuttle

Justin Chow - , Cumberland Mining

Alireza Beikverdi - CEO & Founder, bitHolla

3:15 pm - 3:50 pm

The future of the financial world has always been fueled by speculations. Whenever mainstream investors step in, people think that there will be drastic changes to the financial industry. With the prominent arrival of magnet investors such as George Soros into the field of cryptocurrency. What insights can we look forward to so as to better prepare ourselves for any future financial changes?

3:20 pm

35 mins

Bank Challengers: A Threat or an Opportunity for Innovation for the Giants?

FinTech Stage

Fireside Chat

Moderator

Karena Belin - Co-Founder, WHub

Speaker

Paul Papadimitriou - Founder, intelligencr

3:20 pm - 3:55 pm

Bank Challengers are seen as disruptors to traditional bank operators. How can the threat of bank challengers be seen as an opportunity instead? What are some ways for corporate giants to embrace this technology and integrate it into their systems. Will it be viewed more as a threat or will it be viewed more as a partner that can improve and advance their technological services?

3:20 pm

20 mins

Open Innovation and Blockchain Initiatives

AI-Data Stage

Keynote

Speaker

Tatsuto Fujii - Open Innovation Leader, Digital Transformation, Mitsubishi UFJ Financial Group

3:20 pm - 3:40 pm

3:20 pm

20 mins

Interacting with the AR space

AR-VR Stage

Keynote

Speaker

Florian Sabatier - Entrepreneur in Residence, Santora Nakama

3:20 pm - 3:40 pm

3:25 pm

50 mins

Forming Your First Fund

VC Stage

Panel Discussion

Moderator

Hian Goh - Founding Partner, Openspace Ventures

Panelists

Carman Chan - Founder ฿ Managing Partner, Click Ventures

Yinglan Tan - CEO & Founding Managing Partner, Insignia Venture Partners

Victor Chua - Managing Partner, Vynn Capital

3:25 pm - 4:15 pm

Many venture capitalists dream of one day striking out on their own and forming their own fund, but investing VC funds in startups is very different from forming a fund and raising capital. This panel of experienced VCs (some who have launched multiple funds, other having just completed raising their first) will focus on all the issues on forming a first-time fund: why do it? How to do it? What kind of credentials & track record are ideal? What kind of limited partners to approach? How to treat them? Any hidden pitfalls?

3:30 pm

25 mins

ICO and Venture Capital: Friends or Foes?

Main Stage

Debate

Chair

Martin Källström - Founder & CEO, Moonwhale

Affirmative

James Riney - Co-Founder, Head & Managing Partner, 500 Startups Japan.

Takashi Sano - APAC Regional Manager, GB

Negative

Dave Ng - Principal, B Capital Group

Bobbie Liu - Senior Director & Co-Director, Topica Edtech Group, Topica Founder Institute

3:30 pm - 3:55 pm

ICO and Venture Capital have always been on both ends of the same spectrum. The traditional method of investment is pitching to VCs in hopes of gaining funding via multiple rounds of extensive analysation from these VCs. ICO on the other hand is tapping on the wisdom of the crowd, making it possible for people of all socio-economic status to invest in a startup. Can these two different forms of investments compliment each other or affect each other’s selection of startups?

3:40 pm

40 mins

Data Driven Commerce: Getting to Know Your Customers Better

AI-Data Stage

Panel Discussion

Moderator

Norases Vesdapunt - Data Scientist, Robinhood

Panelists

David Jou - Co-Founder & CEO, POMELO THAILAND

Michael Cruzel - Co-Founder & CEO, eatigo International Pte. Ltd.

Thanawat Malabuppha - CEO and Co-Founder, Priceza Co., Ltd.

Worachat Luxkanalode - SVP, Head of Consumer Digital Solutions, Bank of Ayudhya PCL.

3:40 pm - 4:20 pm

This discussion will utilize Big Data to analyze the insights provided by customers, helping companies to effectively market to their targeted audiences. These insights will also develop a firm’s stock management skills and online sales model, assisting companies to better understand their customers on a more personal level. Big Data can help predict consumers’ future sales patterns, improving the user experience and providing more satisfaction for all customers.

3:40 pm

20 mins

The Digital Media Platform

Living Tech Stage

Keynote

Speaker

Brian Clark - Chief Product Officer, True Digital

3:40 pm - 4:00 pm

3:40 pm

45 mins

Break

AR-VR Stage

Showcase

Speaker
3:40 pm - 4:25 pm

3:50 pm

25 mins

Will Smart Contracts make life even easier?

Blockchain / Crypto Stage

Fireside Chat

Moderator

Teetachart Kortrakul - CEO, Stockradar

Speaker

Boonthep Techarungruangkit - VP, IT Strategic and Program Management Division, Bank of Ayudhya PCL.

3:50 pm - 4:15 pm

3:55 pm

95 mins

Final Round Pitching

Main Stage

Pitching

Judge

William Bao Bean - General Partner, SOSV

Nichapat Ark - Advisor, Openspace Ventures

Monthida McCoole - Investment Partner, Early Stage Investor

Michael Smith Jr. - Partner , SeedPlus

Roni Burrell - Director, Verizon Ventures

JinA Bae - Head of Corporate Venture, Hanwha

Kawee Pokaratsiri - Senior Business Development, True Incube

3:55 pm - 5:30 pm

3:55 pm

25 mins

High Value Targets: How do Financial Institutions Prepare for Cyber Attacks?

FinTech Stage

Fireside Chat

Moderator

Barak Sharabi - Chief Global Strategy, Infinity Technologies Pte Ltd

Speaker

Narudom Roongsiriwong - Senior Vice President, Head of IT Security

3:55 pm - 4:20 pm

This session will be discussed on Cyber Security. With recent cyber attacks occurring to banks in South East Asia, how can we prevent this type of situation from happening? It is common sense that the more valuable the target, the higher the risk and liabilities involved. To what extend should customers trust banks that are vulnerable to cyber attacks?

4:00 pm

20 mins

Entertainment at Home: Everything at your Fingertips

Living Tech Stage

Fireside Chat

Moderator

Geir Windsvoll - CEO & Co-Founder, Managing Partner, Panya Studios, Santora Nakama

Speaker

Tatchara Longprasert - Kpop Entertainment Specialist,

4:00 pm - 4:20 pm

What if you could revolutionize the way people consume entertainment? This panel discussion will talk about the multiple channels within the entertainment industry. Ranging from music to movies, variety shows to dramas, documentaries to radio shows. These various forms of entertainment services have already been innovated to include the likes of subscription-based model Netflix, iFlix & Spotify. Case studies from the Korean entertainment industry will also be discussed to examine the exponential popularity of K-pop and K-drama in recent years. Entrepreneurs looking to leverage the advantages of this industry should also consider the implications of the business model as well as the copyright protection.

4:15 pm

35 mins

Blockchain: Who says Decentralization and Transparency Equals Good Governance?

Blockchain / Crypto Stage

Panel Discussion

Moderator

Justin Chow - , Cumberland Mining

Panelists

Žiga Drev - CEO & Co-Founder, OriginTrail

Chris Doerfler - ,

Deanna MacDonald - CEO & Co-Founder, BLOC

4:15 pm - 4:50 pm

When people think about Blockchain Technology, they generally think of the favorable aspects of this technology such as decentralization and transparency. Hence, people naturally associate transparency with good governance. Alas, blockchain is not vulnerable to hacks as well. Decentralization doesn’t always mean a good thing. Is blockchain really beneficial or are there negative aspects that people should take note of?

4:20 pm

50 mins

The Venture Capital Model in a Post-ICO World

VC Stage

Panel Discussion

Moderator

Paul Ark - Managing Director, Digital Ventures

Panelists

Grace Yun Xia - Principal, Jungle Ventures

Jay Sala - Founder & Managing Director, Integrity Partners, Eaton Square

Dmitry Levit - Founder, Cento Ventures

4:20 pm - 5:10 pm

As a source of startup funding, ICOs have taken the fintech world by storm over the past two years, with many non-fintech startups now looking at crowdfunding models and token sales as alternate sources of startup funding. How is the meteoric rise of alternative forms of financing impacting traditional VC funding? Will the VC funding process change? What value-add are VCs providing to distinguish VC money from crowdfunding and ICO money?

4:20 pm

35 mins

Fintech Focused VCs: How Big is the Opportunity and What Roles do Banks Play?

FinTech Stage

Fireside Chat

Moderator

Karin Gattegno - Vice President of Strategic Partnerships, Start-Up Nation Central

Speaker

Karena Belin - Co-Founder, WHub

Jinesh Patel - Equity Manager, Dymon Asia Capital

4:20 pm - 4:55 pm

4:20 pm

15 mins

Jumpstart to IoT Tech

Living Tech Stage

Fireside Chat

Moderator

Pornsak Hanvoravongchai - Head of AIAP, Head of Device Innovation, AIS IoT Alliance Program

Speaker

Nattachai Ungsriwong - ,

4:20 pm - 4:35 pm

4:20 pm

15 mins

AI First

AI-Data Stage

Keynote

Speaker

Gwyn Chatranon - ,

4:20 pm - 4:35 pm

4:25 pm

30 mins

The AR-VR Market – Business Utilization

AR-VR Stage

Panel Discussion

Moderator

Jennifer Katanyoutanant - Founder & Managing Director, Made in Asia

Panelists

Srihathai Prammanee - Head of AIS The StartUp, ADVANCED INFO SERVICE PLC.

Lionel Chok - VR / Creative Technologist, Immersively Singapore & KL

John Hubble - President, Hubble Engineering

4:25 pm - 4:55 pm

4:35 pm

35 mins

Big Data and Privacy: How to Strike a Balance?

AI-Data Stage

Panel Discussion

Moderator

Archawat Chareonsilp - ASEAN Public Affairs & Communications Director, The Coca-Cola Company

Panelists

Jarom Britton - Regional Attorney, Health, Education & Public Sector, Asia Microsoft

Joydeep Sarkar - Director, Data Science Services

4:35 pm - 5:10 pm

It is true that digital footprints do give valuable insights to any business & industry. On the other hand, it also does invade our privacy to a certain extent. Hence, what are the boundaries that should be set for companies who are getting our data. How can we balance the insights and privacy of a customer. What startup and how many should take note on the ethical ways to utilize a customer’s data?

4:40 pm

35 mins

Rural Tech for Life

Living Tech Stage

Panel Discussion

Moderator

Hadi Othman - ,

Panelists

Kamran Elahian - Founder & Chairman, Global Innovation Catalyst

Terry Paule - Executive Director, Botanical Water

Suppachai Panichayunon - Head of Solution Design and Architect, AIS

James Yenbamroong - CEO & Founder, mu Space Corp

4:40 pm - 5:15 pm

Recently, there has been a trend of startups inventing advance forms of technology only to sell it to government agents that distribute them to the mass public. Unfortunately, not all bodies of government are that visionary, some of the less developed country’s government also cannot afford it. Hence, it is also important to target the other end of the spectrum, the people who cannot afford the simple pleasures of life. That’s where Rural Technology comes in. One example is M-pesa, a form of micro-banking that promotes financial inclusion. It does not require a bank account and can allow 2G mobile phones to transfer money. A perfect service for people who are excluded from financial services due to their social-economic status. Frugal innvoation is also very important for humantity. Frugail technology plays a significant role in improving the quality of life for people as it focuses on using daily household items to develop forms of usable technology for marginalized people.

4:50 pm

20 mins

How Blockchain Technology and Implementation Can Better our World

Blockchain / Crypto Stage

Keynote

Speaker

Deanna MacDonald - CEO & Co-Founder, BLOC

4:50 pm - 5:10 pm

This presentation will examine how several companies have amplified their social cause by utilising blockchain technology in their donation projects. One example is United Nations who give out monetary donations through blockchain transactions rather than the traditional way of deploying agents to various nations. This cuts out the risks of corruption and the money can be directly transferred to the marginalized people.

4:55 pm

15 mins

Robo Advisors for Wealth Management

FinTech Stage

Keynote

Speaker

Jessada Sookdhis - Chief executive officer, Finnomena

4:55 pm - 5:10 pm

4:55 pm

20 mins

The Rise of Tech Innovation and Venture in China: What Southeast Asia Should Take Note

AR-VR Stage

Fireside Chat

Speaker

Rebecca A. Fannin - Founder, Silicon Dragon Ventures

4:55 pm - 5:15 pm

5:10 pm

15 mins

Financial Inclusion & Underserved Banking

FinTech Stage

Keynote

Speaker

Thisana Thitisakdiskul - CEO & Co-Founder, Noburo

5:10 pm - 5:25 pm

How can we advocate for financial inclusion, so as to provide more accessibility of banking services to marginalised people? What kind of financial products can help to alleviate the under-served people from third-world nations? This session will talk about why this is an important issue to discuss and how we can overcome the current situation.

5:15 pm

20 mins

Alternative Education and Entrepreneurship – What happened when I left the startup world for a year and home schooled my teenage kids

AR-VR Stage

Fireside Chat

Speaker

Adrian Vanzyl - Country Head of GMS Thailand, Google

5:15 pm - 5:35 pm

5:30 pm

20 mins

Be More Human: Put your Business Where Life Is

Main Stage

Fireside Chat

Speaker

David Galipeau - Chief Impact Officer , UNDP SDG Impact Finance

Sharinee Shannon Kalayanamitr - Founder, IKIGAI GROUP

5:30 pm - 5:50 pm

Investors are always on the look-out for businesses that can be monetized, businesses that can serve people with purchasing power to maximise profit. However, technology should be created not just for convenience but also to help marginalized groups of people. True satisfaction is derived when a balance between financial growth and impact growth is achieved.

5:50 pm

10 mins

Final Announcement

Main Stage

Showcase

Speaker
5:50 pm - 6:00 pm

Winner Announcement

Timeline

9 am

10 am

11 am

12 pm

1 pm

2 pm

3 pm

4 pm

5 pm

6 pm

7 pm

8 pm

Energy / Cleantech

Thailand Energy 4.0 : Policy and why it…

1:30 pm - 1:50 pm (20 mins)

Energy / Cleantech

Thailand Energy 4.0 : Policy and why it matters

Fireside Chat

Moderator

Nanlapat Santisutham - Venture Capitalist

Speaker

Dr. Twarath Sutabutr - Director-General Energy Policy & Planning Office

1:30 pm - 1:50 pm

Global Energy Innovation landscape and what’s the energy…

1:50 pm - 2:10 pm (20 mins)

Energy / Cleantech

Global Energy Innovation landscape and what’s the energy future?

Keynote

Speaker

Kasama Euchukanonchai - Senior Associate

Supharat Ridthichai - Project Lead

1:50 pm - 2:10 pm

How to create Energy Innovation at Scale?

2:10 pm - 2:45 pm (35 mins)

Energy / Cleantech

How to create Energy Innovation at Scale?

Panel Discussion

Moderator

Arweemas Sirisaengtaksin - Project Lead

Panelists

Athip Tantivorawong - Market Division Manager, Energy Disruptive Innovation

Chanitsorn Treewittayapoom - President of Corporate Business Development

2:10 pm - 2:45 pm

How blockchain will revolutionize energy industry

2:45 pm - 3:10 pm (25 mins)

Energy / Cleantech

How blockchain will revolutionize energy industry

Fireside Chat

Moderator

Supharat Ridthichai - Project Lead

Speaker

Oriol Pujoldevall - Head of Business Development

2:45 pm - 3:10 pm

“Energy” State Enterprise: Enabler or a Barrier

3:10 pm - 3:45 pm (35 mins)

Energy / Cleantech

“Energy” State Enterprise: Enabler or a Barrier

Panel Discussion

Moderator

Arweemas Sirisaengtaksin - Project Lead

Panelists

Warodom Khamphanchai - Engineer

Pichit Phongprasert - Business Development Officer

Chatree Sridaoduan - Computer Engineer

3:10 pm - 3:45 pm

Energy Start-up: What’s the challenge and how to…

3:45 pm - 4:20 pm (35 mins)

Energy / Cleantech

Energy Start-up: What’s the challenge and how to succeed

Panel Discussion

Moderator

Nanlapat Santisutham - Venture Capitalist

Panelists

Chaiyawiwat Choovichian - Founder

Soranun Choochut - CEO & Founder, Co-Founder & Managing Director & Managing Director

Kamol Chuengsatiansup - Co-Founder

3:45 pm - 4:20 pm

Tipping point for EV, what does it look…

4:20 pm - 4:50 pm (30 mins)

Energy / Cleantech

Tipping point for EV, what does it look like

Panel Discussion

Moderator

Wit Sittivaekin - Professional Moderator

Panelists

Krisda Utamote - Corporate Communications

Peter John Galli - Vice President: Communications

Warit Taechajinda - Manager in Electricity Value Chain Project team

Dr. Yossapong Laoonual - President

4:20 pm - 4:50 pm

Main

Registration

7:00 am - 9:30 am (150 mins)

Main

Registration

Showcase

Moderator
Panelists

7:00 am - 9:30 am

Our registration counters will open at 7.00 AM on 22nd June 2018. Please prepare your QR codes and any relevant documents (ID Card or Passport) for verification purposes.

Welcome Speech

9:40 am - 10:00 am (20 mins)

Main

Welcome Speech

Keynote

Speaker

Oranuch Lerdsuwankij - CEO & Co-Founder

Amarit Charoenphan - CEO & Co-Founder, CCO & Co founder

9:40 am - 10:00 am

iTechpreneurship: Creating Chaos to Avoid Chaos

10:00 am - 10:20 am (20 mins)

Main

iTechpreneurship: Creating Chaos to Avoid Chaos

Keynote

Speaker

Kamran Elahian - Founder & Chairman

10:00 am - 10:20 am

Designing for Kindness: How Japanese Culture Can Inspire…

10:20 am - 10:45 am (25 mins)

Main

Designing for Kindness: How Japanese Culture Can Inspire the Next Generation of Technology

Keynote

Speaker

Mike Peng - Co-Founder & Co-Managing Director

10:20 am - 10:45 am

Building Blocks for an Innovation Economy

10:45 am - 11:15 am (30 mins)

Main

Building Blocks for an Innovation Economy

Panel Discussion

Moderator

Uptin Saiidi - Multimedia Journalist

Panelists

Nicole Yap - VP Strategy & Business Development

Daniela Kandel - Director

Kamran Elahian - Founder & Chairman

10:45 am - 11:15 am

What are the elements in building an innovative country with citizen and authority’s mindset, infrastructure, and political foundation shall be discussed in this panel with different aspects from Western and Eastern perspectives, including the universal factors that are required for all innovative nations.

Workplace Strategy: Building A Climate for Innovation and…

11:15 am - 11:35 am (20 mins)

Main

Workplace Strategy: Building A Climate for Innovation and Performance

Fireside Chat

Moderator

Amarit Charoenphan - CEO & Co-Founder, CCO & Co founder

Speaker

Mike Kim - Leads APAC Partnerships

11:15 am - 11:35 am

How can we organize a workplace such that it provides a proper environment for employees to increase their innovation and productivity. From ventiliation to lighting to even the layout of furniture equipment. How can we leverage on the benefits of an open workplace concept to develop a more transparent working culture without the barrier of a hierarachical structure. This session will discuss further on how we can strategise a workplace to encourage greater creativity.

Driving Innovation in The Property Tech Industry

11:35 am - 11:55 am (20 mins)

Main

Driving Innovation in The Property Tech Industry

Fireside Chat

Moderator

Jitsupa Chin -

Speaker

Robbie Antonio - CEO

11:35 am - 11:55 am

Revolution Precrafted is the first unicorn in Philippines and the largest unicorn in SEA. Furthermore, they became a unicorn in just 2 years. This session will look into the pain points that Robbie seeks to solve in the real estate industry. How did Robbie come up with Revolution Precrafter? What contributed to the success of his company. What is his next step?

Bet on the Horse or Jockey?: How to…

11:55 am - 12:30 pm (35 mins)

Main

Bet on the Horse or Jockey?: How to Invest Like the Pros

Panel Discussion

Moderator

Jan Ameri - Partner, Chief Innovation Officer

Panelists

Monthida McCoole - Investment Partner

Peter Kennedy -

Dirk van Quaquebeke - Managing Partner

11:55 am - 12:30 pm

There are so many streams of thought in the startup investment world for all kinds of investors. Some mention that they are willing to invest in the right team with possible business rather than the wrong team with the best product or business model. The others say that it’s the matter of business wise that is the main priority. This controversial ideas are proved by various of tool to identify team capability and attitude, including tons of framework for business viability check. However, which one should be overweighted, what else are the factors to be considered shall be discussed in this panel.

Lunch Break

12:30 pm - 1:30 pm (60 mins)

Main

Lunch Break

Showcase

Moderator
Panelists

12:30 pm - 1:30 pm

How blockchain transform energy future

1:30 pm - 1:50 pm (20 mins)

Main

How blockchain transform energy future

Fireside Chat

Moderator

Kaweewut Temphuwapat - Team Lead of Express Solutions

Speaker

Oriol Pujoldevall - Head of Business Development

1:30 pm - 1:50 pm

This session will be about the utilisation of blockchain and energy management. It will show an alternative way of using blockchain technology within the energy industry. from using the infrastructure of blockchain to integrating it within the energy sector. This session will delve deeper into alternative uses of blockchain technology.

The Red Ocean of E-commerce: How to Survive…

1:50 pm - 2:10 pm (20 mins)

Main

The Red Ocean of E-commerce: How to Survive the Chinese Internet Giant

Keynote

Speaker

Oscar Ramos - Partner & Program Director

1:50 pm - 2:10 pm

Race for Platformization in Asia

2:10 pm - 2:55 pm (45 mins)

Main

Race for Platformization in Asia

Panel Discussion

Moderator

Rebecca A. Fannin - Founder

Panelists

Grace Yun Xia - Principal

Ariya Banomyong - Managing Director

Arakin Rakchittapoke - SVP-Service, App. & Network Development

Ajey Gore - CTO

2:10 pm - 2:55 pm

As tons of mobile applications are launched daily, acquiring a user and remain in the top of their mind as a service app becomes harder and harder. Nevertheless, in the challenges, there is always a new opportunity. Various of popular applications are leverage their game by utilizing their user base even more. What they are seeing in this business opportunity? How platformization will help out the tech entrepreneurs in this region? What does it take to complete the jigsaws of Platformization? Find out from this panel.

Corporate Innovation: Fact or Fiction?

2:55 pm - 3:20 pm (25 mins)

Main

Corporate Innovation: Fact or Fiction?

Fireside Chat

Moderator

Archawat Chareonsilp - ASEAN Public Affairs & Communications Director

Speaker

James Arnold - Director of External Affairs

2:55 pm - 3:20 pm

This session will walk the audience through the corporate innovation journey of Phillip Morris in terms of innovating the traditional product. they took 20 years to launch the actual product. It will be a good case study for any traditional corporate that would like to overcome their own limitation in doing their own corporate innovation.

Turning a Battleship: Igniting Change In a National…

3:20 pm - 3:40 pm (20 mins)

Main

Turning a Battleship: Igniting Change In a National Champion

Keynote

Speaker

Neal Cross - CIO

3:20 pm - 3:40 pm

Accelerating Digital Transformation: Is your Corporation moving fast…

3:40 pm - 4:10 pm (30 mins)

Main

Accelerating Digital Transformation: Is your Corporation moving fast enough and what can you do about it?

Panel Discussion

Moderator

Uptin Saiidi - Multimedia Journalist

Panelists

Neal Cross - CIO

Andrew Kvalseth - Chief marketing officer

Jirapat Janjerdsak - Chief Technology Officer

3:40 pm - 4:10 pm

This session will discuss on the importance for corporations to seek digital transformation strategies in the ever-changing economy. Many corporates are currently surviving but not thriving. With the large centralised hierarchy structure and the slow process of disseminating information, Corporates are struggling to keep up with their startup counter parts who innovating at an exponential rate. In essence, large corporates need to adapt more timely. Hence, this panel will discuss on how to change and adapt to digital transformation in the face of disruptions, and what should be done to stay relevant with the emergence of new forms of technology.

Reveal from the Cloud – A perspective of…

4:10 pm - 4:30 pm (20 mins)

Main

Reveal from the Cloud – A perspective of global VC investor

Keynote

Speaker

Kent Ho - Founder

4:10 pm - 4:30 pm

Exit Strategy: The Ultimate Destination for Entrepreneurs

4:30 pm - 5:00 pm (30 mins)

Main

Exit Strategy: The Ultimate Destination for Entrepreneurs

Panel Discussion

Moderator

Kong Ho Chua - Technology Editor

Panelists

Shawn Dehpanah - Corporate Innovation & Partnership Strategy for APAC

Maneerut Anulomsombut - CEO of Thailand

Paul Srivorakul - Co-Founder and CEO

4:30 pm - 5:00 pm

The session will discuss regarding the way to exit business for entrepreneurs in various alternatives. Most of the popular exit vehicles are M&A, IPO. The experienced panelists will share their success story in different angles whether preparation for IPO, choosing partner for M&A, including the timing wise and signal for starting to think about your exit!

“Deep Tech Investment: Do the Rewards Outweigh the…

5:00 pm - 5:25 pm (25 mins)

Main

“Deep Tech Investment: Do the Rewards Outweigh the Risks?”

Debate

Chair

Champ Suthipongchai - General Partner

Affirmative

Paul Ark - Managing Director

Norases Vesdapunt - Data Scientist

Negative

Esther Loewy - Founder & CEO

Khailee Ng - Managing Partner

5:00 pm - 5:25 pm

This session will look into the feasibility of creating a sustainable profit from Deep Tech in a short period of time. As most Deep Tech are focused on creating substantial impact for humanity, these long term investments might not be able to become monetised swiftly. Will this affect the flow of investors investing in Deep Tech. Is it even worth it to invest in Deep Tech in the first place. Is it worth the risk, time and effort to invest in such new forms of technology? These questions will be discussed during this interesting session on Deep Tech.

Technology Vision 2018: Intelligent Enterprise Unleashed – Redefine…

5:25 pm - 5:45 pm (20 mins)

Main

Technology Vision 2018: Intelligent Enterprise Unleashed – Redefine your company based on the company you keep.

Fireside Chat

Moderator

Jitsupa Chin -

Speaker

Adam P. Burden - Global Lead Engineering Services, Accenture

5:25 pm - 5:45 pm

This session will discuss on the different types of future technology that will become feasible and viable in the business industry. One interesting technology that is on the rise is Extended Reality (XR), an all real-and-virtual combined environments and human-machine interactions generated by computer technology that will take place in this session.

One Championship Show / MC

10:00 am - 10:10 am (10 mins)

Main

One Championship Show / MC

Showcase

Moderator
Speaker

10:00 am - 10:10 am

How Emerging Technology will impact Humanity and as…

10:10 am - 10:30 am (20 mins)

Main

How Emerging Technology will impact Humanity and as a Human, what is your role?

Keynote

Speaker

David Galipeau - Chief Impact Officer

10:10 am - 10:30 am

Thinking out loud, the challenge for technologists and entrepreneurs is how to shift from a pure consumer-first to a more inclusive citizens-first model that ensure that tech innovation solves issues in the global level or for marginalized people instead of perpetuating or creating new challenges. In a complex world, this becomes the challenge for all sectors and stakeholders.

Estonia: The Emerging Digital Nation

10:30 am - 10:50 am (20 mins)

Main

Estonia: The Emerging Digital Nation

Keynote

Speaker

Taavi Rõivas - Member of

10:30 am - 10:50 am

The Digital Entrepreneurial Ecosystem

10:50 am - 11:20 am (30 mins)

Main

The Digital Entrepreneurial Ecosystem

Panel Discussion

Moderator

Shoeb Kagda - Founder

Panelists

Thanasorn Jaidee - President

Taavi Rõivas - Member of

Paul Papadimitriou - Founder

10:50 am - 11:20 am

Many nations are aiming to transform themselves to be a digital economy country, while entrepreneurs’ activities play a significant role as a part of the essential foundation such as process digitization, tech business, or even digital transaction and payment. However, having such scenario would require various stakeholders to step in and paint out a proper environment. What are the vital supports needed from government or the policy maker and what the private sectors can do to strengthen the entrepreneurial ecosystem for an economy transformation shall be discussed in this panel.

The Impact of Advancing Technology on the Labour…

11:20 am - 11:40 am (20 mins)

Main

The Impact of Advancing Technology on the Labour Market

Fireside Chat

Moderator

Neal Cross - CIO

Speaker

Peng T Ong - Founder

11:20 am - 11:40 am

This session will discuss on how can blue collar workers better prep themselves for the eminent arrival of automated machinery. What else can Blue collar workers do? Are we moving too fast and leaving them behind? Is there anyone thinking about the plan for blue collar workers to keep up with the pace of development?

Creating the Worldwide Network for Entrepreneurs

11:40 am - 12:00 pm (20 mins)

Main

Creating the Worldwide Network for Entrepreneurs

Fireside Chat

Speaker

David Brown - CEO

11:40 am - 12:00 pm

Lunch Break

12:00 pm - 12:45 pm (45 mins)

Main

Lunch Break

Showcase

Speaker

12:00 pm - 12:45 pm

Leadership Strategy: Are You Leading or Dragging Your…

12:45 pm - 1:00 pm (15 mins)

Main

Leadership Strategy: Are You Leading or Dragging Your Team?

Keynote

Speaker

Tiwa York - Founder

12:45 pm - 1:00 pm

Investment Discipline: An Antidote for FOMO

1:00 pm - 1:40 pm (40 mins)

Main

Investment Discipline: An Antidote for FOMO

Panel Discussion

Moderator

Tim Culpan [W] - Columnist

Panelists

Pieter Kemps - Principal

Carman Chan - Founder ฿ Managing Partner

Hian Goh - Founding Partner

1:00 pm - 1:40 pm

What are the myths and false expectation for all the beginners and those who’re aiming to jump into the startup investment world? How a first-time investors e.g. individuals and corporate should prepare themselves and mindset for the tech industry when everything is so seductive? Are 10X, 100X, 1000X and a unicorn the things to expect at the end of the day? The answers shall lie in this session.

How to Build a Unicorn

1:40 pm - 2:05 pm (25 mins)

Main

How to Build a Unicorn

Fireside Chat

Moderator

Chayut Setboonsarng - Serves as Business Reporter

Speaker

Chatri Sityodtong - Chairman & CEO

1:40 pm - 2:05 pm

The Future of Work: Do What You Love

2:05 pm - 2:20 pm (15 mins)

Main

The Future of Work: Do What You Love

Keynote

Speaker

Akiko Naka - Founder & CEO

2:05 pm - 2:20 pm

Culture Shock : How to Unlock the Culture…

2:20 pm - 2:50 pm (30 mins)

Main

Culture Shock : How to Unlock the Culture Barrier to Innovation

Panel Discussion

Moderator

Neel Chowdhury - CEO

Panelists

Jacqueline Alexis Thng - Partner

Michelle Duval - Founder & CEO

Archawat Chareonsilp - ASEAN Public Affairs & Communications Director

2:20 pm - 2:50 pm

The main target audience for this session are for large corporates who have a strong organisational culture. Large MNCs tend to create change at a slower pace due to the hierarchical layers of decisions-making. Hence, these factors form barriers to people who want to bring about innovative changes. Hence, how can we break those barriers? What kind of organisational culture should we encourage in order to cultivate more innovation within the organisation? Innovation is more than digitalisation, it is also being creative in product design and the metrology that is being utilized.

Realizing the Promise of AI: Ethics in the…

2:50 pm - 3:10 pm (20 mins)

Main

Realizing the Promise of AI: Ethics in the Era of Data-Driven Business

Keynote

Speaker

Jarom Britton - Regional Attorney

2:50 pm - 3:10 pm

Decentralizing Benefits and Challenges

3:10 pm - 3:30 pm (20 mins)

Main

Decentralizing Benefits and Challenges

Fireside Chat

Moderator

John Artman - Editor in Chief

Speaker

Joseph Lubin - Founder

3:10 pm - 3:30 pm

Most people view blockchain technology as a highly revolutionary technology due to its decentralise system. But is it really that good, will decentralisation help to solve all problems. What are the benefits of using decentralization within blockchain? What should we be aware of and understand when using this technology? To what degree of transparency will blockchain offer us? These are just some of the questions that will be discussed in this session.

ICO and Venture Capital: Friends or Foes?

3:30 pm - 3:55 pm (25 mins)

Main

ICO and Venture Capital: Friends or Foes?

Debate

Chair

Martin Källström - Founder & CEO

Affirmative

James Riney - Co-Founder

Takashi Sano - APAC Regional Manager

Negative

Dave Ng - Principal

Bobbie Liu - Senior Director & Co-Director

3:30 pm - 3:55 pm

ICO and Venture Capital have always been on both ends of the same spectrum. The traditional method of investment is pitching to VCs in hopes of gaining funding via multiple rounds of extensive analysation from these VCs. ICO on the other hand is tapping on the wisdom of the crowd, making it possible for people of all socio-economic status to invest in a startup. Can these two different forms of investments compliment each other or affect each other’s selection of startups?

Final Round Pitching

3:55 pm - 5:30 pm (95 mins)

Main

Final Round Pitching

Pitching

Judge

William Bao Bean - General Partner

Nichapat Ark - Advisor

Monthida McCoole - Investment Partner

Michael Smith Jr. - Partner

Roni Burrell - Director

JinA Bae - Head of Corporate Venture

Kawee Pokaratsiri - Senior Business Development

3:55 pm - 5:30 pm

Be More Human: Put your Business Where Life…

5:30 pm - 5:50 pm (20 mins)

Main

Be More Human: Put your Business Where Life Is

Fireside Chat

Speaker

David Galipeau - Chief Impact Officer

Sharinee Shannon Kalayanamitr - Founder

5:30 pm - 5:50 pm

Investors are always on the look-out for businesses that can be monetized, businesses that can serve people with purchasing power to maximise profit. However, technology should be created not just for convenience but also to help marginalized groups of people. True satisfaction is derived when a balance between financial growth and impact growth is achieved.

Final Announcement

5:50 pm - 6:00 pm (10 mins)

Main

Final Announcement

Showcase

Speaker

5:50 pm - 6:00 pm

Winner Announcement

Startup

The Key to Successful Startup x Corporate Collaboration

1:10 pm - 1:25 pm (15 mins)

Startup

The Key to Successful Startup x Corporate Collaboration

Keynote

Speaker

Anattaphisa Jane Jantathai - Head of Marketing and Partnership

1:10 pm - 1:25 pm

Finding the Courage to Take the First Step

10:20 am - 10:50 am (30 mins)

Startup

Finding the Courage to Take the First Step

Panel Discussion

Moderator

Mike Kim - Leads APAC Partnerships

Panelists

Ajay Yadav - Founder & CEO

Zack Schwartz - COO & Co-Founder

Ashima Thomas - Co-Founder & CEO

10:20 am - 10:50 am

This panel shares about prominent founders of multiple startups or solo founders who have mustered the immense courage to venture out in the startup world even though it is so much more riskier than any other business. They will be sharing their invaluable experiences on how they took their first step, how they developed the bravery to start their business. One of the panelist, Ajay is a solo entreprenuer while another entrepreuer is Zac who is a co-founder and has great experience in boot strapping. We will discover the risk involves, the time needed and the resources required to start a successful business. We will also discover the defining factor that triggered all these experienced enterprenuers to go down this treacherous but highly satisfying path. How can a person be really sure to start their own journey in startup? How do they know they are mentally, physically and socially prepared to. What forms of skillsets, mindsets and attitudes should aspiring entreprenuers adopt? We will discuss all of these interesting questions in this discussion.

Decisionship: Making Decisions Effectively

10:50 am - 11:10 am (20 mins)

Startup

Decisionship: Making Decisions Effectively

Keynote

Speaker

Creel Price - Co-Founder

10:50 am - 11:10 am

Rechecking Business Idea Viability and Finding Funds

11:10 am - 11:45 am (35 mins)

Startup

Rechecking Business Idea Viability and Finding Funds

Panel Discussion

Moderator

Robert Lomnitz - Director

Panelists

Arnaud Bonzom - Co-Founder

Chalermyuth Boonma - Head of Bootcamp and Community

Dave Ng - Principal

Michael Lints - Partner

11:10 am - 11:45 am

Everyone has their own interesting ideas that they believe is what the market needs. Sometimes however, the problem might not be really financially viable in terms of revenue income wise. Perhaps the market is too small or too time-consuming to dedicate such high efforts and resources into a problem they are trying to solve. Everyone can have idea, but they should have a realistic way to validate their idea, to find out if it fits the market’s real needs and if it is financially feasible. This panel seeks to explain from a realistic point of view of what type of businesses can survive and thrive in our working society

One-year CVC Journey: Corporate Ventures Sparking Innovation

11:45 am - 12:00 pm (15 mins)

Startup

One-year CVC Journey: Corporate Ventures Sparking Innovation

Keynote

Speaker

Dusit Chairat - CVC Fund Manager

11:45 am - 12:00 pm

Break

12:00 pm - 12:25 pm (25 mins)

Startup

Break

Showcase

Speaker

12:00 pm - 12:25 pm

4 Things Startups Overlook before Launching MVPs

12:25 pm - 12:40 pm (15 mins)

Startup

4 Things Startups Overlook before Launching MVPs

Keynote

Speaker

Surawat Promyotin - Executive Director

12:25 pm - 12:40 pm

Fake vs Real Growth: Balancing Hypergrowth and Being…

12:40 pm - 1:10 pm (30 mins)

Startup

Fake vs Real Growth: Balancing Hypergrowth and Being Default Alive

Panel Discussion

Moderator

Alan Kuan Hsu - Co-Founder & General Partner

Panelists

Bobbie Liu - Senior Director & Co-Director

Nithipont Thaiyanurak - Founder & CEO

Ben Strugo - Director of Business Development

12:40 pm - 1:10 pm

Some startups requires user acquisition in order to be sustainable. They need to burn money first so as to acquire a substantial user-base. Unfortunately, this results in severe negative profits which is not financially wise in the short term. But many companies are actively adopting this business model due to the silver lining of possible hypergrowth when they go IPO. Hence, startups looking to venture with this business model definitely require solid backup capital. A case study is Uber who had multiple years of negative profit. Other startups such as most B2B firms adopt business models that allow them to generate real growth from day 1. One example is Box 24, which starts earning revenue once their products are functioning. Hence, we learn to balance hypergrowth and revenue, to find the silver lining of how to manage both elements to gain the most financial growth.

The Secret-Sauce of Collaboration : Corporate x Startup

1:10 pm - 1:25 pm (15 mins)

Startup

The Secret-Sauce of Collaboration : Corporate x Startup

Keynote

Speaker

Anattaphisa Jane Jantathai - Head of Marketing and Partnership

1:10 pm - 1:25 pm

Leveraging Global Networks

1:25 pm - 1:55 pm (30 mins)

Startup

Leveraging Global Networks

Panel Discussion

Moderator

Lalitha Wemel - Techstars Regional Manager

Panelists

Mike Kim - Leads APAC Partnerships

Matt Helt - Director, Startup Week

Karin Gattegno - Vice President of Strategic Partnerships

1:25 pm - 1:55 pm

This session will talk about how to network with more people, globally instead of just domestically. The tips and tricks and the way to get this type of network will be shared on the panel.

Founder Stories

1:55 pm - 2:25 pm (30 mins)

Startup

Founder Stories

Panel Discussion

Panelists

Bob Zheng - Founder & CEO of People Squared

Ben Richardson - CTO

Aldrich Huang - Entrepreneur

1:55 pm - 2:25 pm

The rise and fall of each founder’s business before they became successul. Before their business became firm, what were their histroy about and how they overcome those challenges?

Growing Startups within the Great Firewall

2:25 pm - 2:50 pm (25 mins)

Startup

Growing Startups within the Great Firewall

Fireside Chat

Moderator

Matthieu Bodin - Regional Manager Greater China

Speaker

Bob Zheng - Founder & CEO of People Squared

2:25 pm - 2:50 pm

This session will talk about how to establish a startup in China. It will discuss on the nature, laws and regulations of China’s market. It will also look into the trends that are currently occuring in China.

In Conversation with Techstar

2:50 pm - 3:20 pm (30 mins)

Startup

In Conversation with Techstar

Fireside Chat

Moderator

Oko Davaasuren - Regional Director of Startup Programs

Speaker

Jennifer Cabala - Vice President of Community

2:50 pm - 3:20 pm

This session will provide more opportunity for audiences to have a more intimate conversation with Jennifer Cabala, the VC of the global accelerator called Techstars. Prepare your questions for whatever you would like to know more about Techstar. This may be the one and only chance in your lifetime to have this intimate conversation with them personally.

Moving Fast and Slow: Not Breaking Down while…

3:20 pm - 3:50 pm (30 mins)

Startup

Moving Fast and Slow: Not Breaking Down while Going at Lightning Speed

Panel Discussion

Moderator

Shawn Dehpanah - Corporate Innovation & Partnership Strategy for APAC

Panelists

Ajey Gore - CTO

Paul Srivorakul - Co-Founder and CEO

Khailee Ng - Managing Partner

Alan Jones - Investor

3:20 pm - 3:50 pm

This panel focuses on the perspectives of internal organization’s team. When a organization grows too fast, the organizational culture might be compromised as people within the team may not keep up with the pace of change or directly align their working style with the fluctuating culture. When companies do grow at lighting speed, they should reflect on whether their internal resources (human and capacity resources) have the capacity to serve their overall core business. Sometimes, companies may over-expect things when expanding rapidly. Hence, it is crucial to look back internally on all their capacities if they can keep up with the change. Some internal resources to consider include the company’s servers and financial capacity.

From a startup to Liners, what have we…

3:50 pm - 4:10 pm (20 mins)

Startup

From a startup to Liners, what have we learned one year later?

Keynote

Speaker

Xinming Zhao - Head of Engineering Team

3:50 pm - 4:10 pm

Hacking Corporate Innovation Programs: Maximizing your Experience

4:10 pm - 4:40 pm (30 mins)

Startup

Hacking Corporate Innovation Programs: Maximizing your Experience

Panel Discussion

Moderator

Ben Strugo - Director of Business Development

Panelists

Mario Berta - CEO & Founder

Chaimongkol Lerdlumsombut - Investment Manager

Yash Bipin Kotak -

4:10 pm - 4:40 pm

Today’s market is filled with numerous innovation programs (incubators, accelerators etc) for startups looking to enroll and study on the right strategies that businesses should adopt when collaborating with corporate partners. Unfortunately, aspiring startups lack the business acumen and experience to focus on the right points to work on. Hence, startups within these programs should maximise their efforts by constantly asking and digging deeper with CVC consultants. The list of panelists in this discussion are mostly programme providers who can offer a wealth of advice on the benefits of joining such programs. In essence, startups should seize every opportunity by mustering the courage to seek CVC’s help when needed.

Reverse Pitching: Why should startups work with corporates?

4:40 pm - 5:10 pm (30 mins)

Startup

Reverse Pitching: Why should startups work with corporates?

Panel Discussion

Moderator

Daniel Johnsen -

Panelists

Sajeekarn Precott - Investment Manager

Peerapol Sa-ngamuang - Head of New Services

Jirapat Janjerdsak - Chief Technology Officer

4:40 pm - 5:10 pm

The traditional school of thought has always been that startups needed to pitch to corporate in order to collaborate with them. However, with the rise of dynamic startups who have developed unprecedented technology, the tides have turned, with CVCs and VCs earnestly vying for startups that can digitally transform their entire organization. CVCs and VCs are now pitching to startups to differentiate themselves from other VCs, they look for startups that can match their corporate culture and can concurrently take their corporate to the next level.

Learning from MIT : Driving success university startup…

5:10 pm - 5:25 pm (15 mins)

Startup

Learning from MIT : Driving success university startup in MIT’s style

Keynote

Speaker

Srihathai Prammanee - Head of AIS The StartUp

5:10 pm - 5:25 pm

B2B Startups: Trends, Benefits, and Challenges

5:25 pm - 5:55 pm (30 mins)

Startup

B2B Startups: Trends, Benefits, and Challenges

Panel Discussion

Moderator

Oranuch Lerdsuwankij - CEO & Co-Founder

Panelists

Srihathai Prammanee - Head of AIS The StartUp

Poompong Tancharoenphol - Investment Manager

Akiko Naka - Founder & CEO

5:25 pm - 5:55 pm

This panel discussion is dedicated to startups that have established themselves as corporate-centric businesses that want to reach their clients through partnerships with massive corporates. This panel will decipher all trends exibited by current B2B startups in the market. We will look at “the benefits that B2B startups gain when working with corporates V.S. B2C startups that work directly with customers” One classic example are companies that work with Multi-National Coporate, Line. Companies working with Line immediately gain access to their large user base. Hence, the products and services they provide might be customised more generically compared to a B2C company that customises their services to the preferiential needs of an individual customer.

VC

Welcome Message

10:00 am - 10:10 am (10 mins)

VC

Welcome Message

Keynote

Speaker

Paul Ark - Managing Director

10:00 am - 10:10 am

Venture Capital In Southeast Asia Comes Of Age

10:15 am - 10:35 am (20 mins)

VC

Venture Capital In Southeast Asia Comes Of Age

Keynote

Speaker

Peng T Ong - Founder

10:15 am - 10:35 am

A comprehensive overview and analysis of the state of the venture capital industry, highlighting the dramatic growth of investment activity in Southeast Asia, and the increased role that Southeast East Asian venture capital is playing in funding startups and shaping ecosystems in the hemisphere.

Seed-Stage Investment in SEA: Widening the Funnel

10:40 am - 11:30 am (50 mins)

VC

Seed-Stage Investment in SEA: Widening the Funnel

Panel Discussion

Moderator

Pahrada Sapprasert - Director

Panelists

Monthida McCoole - Investment Partner

Michael Smith Jr. - Partner

Robert Lomnitz - Director

10:40 am - 11:30 am

A startup ecosystem is only as good as the number of exits it produces, and the number of startups exiting an ecosystem depends on the number of startups entering it. An expert panel of angels and seed stage investors will share their thoughts on how funds can create a robust community of investible startups to expand the funnel of prospects for the Series A & B investors running around SE Asia desperately looking for viable investments.

Shepherding Startups from the Valley of Death to…

11:35 am - 12:25 pm (50 mins)

VC

Shepherding Startups from the Valley of Death to Profitability

Panel Discussion

Moderator

Tee Suraphongchai - Partner

Panelists

Hian Goh - Founding Partner

Michael Lints - Partner

Pieter Kemps - Principal

11:35 am - 12:25 pm

Entrepreneurship is risky business, and it is well-known that the chances of emerging out the idea stage and reaching sustainability are slim. Is success simply a matter of chance, or are there ways of tipping the scales in favor of survival? A panel of experienced investors and growth hackers will explore the ways VCs can add value beyond just the capital provided, and help nurture startups to profitability & sustainability (and hopefully exit!)

Break

12:25 pm - 1:10 pm (45 mins)

VC

Break

Showcase

Moderator
Panelists

12:25 pm - 1:10 pm

Japan: Asia’s Best Kept Tech Secret?

1:10 pm - 1:30 pm (20 mins)

VC

Japan: Asia’s Best Kept Tech Secret?

Keynote

Speaker

Eriko Suzuki - Partner & Director,

1:10 pm - 1:30 pm

While talk of tech and startups in Asia inevitably gravitates towards China, India and even parts of Southeast Asia, Japan is home to some of the largest VC funds and the most advanced technologies in the world. What do Japan tech watchers know that the rest of us don’t, and why should we be paying closer attention to the Land of the Rising Sun?

Corporate Venturing: Claiming a Seat at the Table

1:35 pm - 2:25 pm (50 mins)

VC

Corporate Venturing: Claiming a Seat at the Table

Panel Discussion

Moderator

Paparwee Assavadakorn - Associate Venture Capital in Strategic Business Development team

Panelists

JinA Bae - Head of Corporate Venture

Roni Burrell - Director

Chakramon Nitibhon - Director & Head of Investments,

1:35 pm - 2:25 pm

Corporate venture capital has been long viewed as the unloved and unappreciated step-child of the VC family, but its growth over the past decade has made it too large to ignore. This panel of corporate venturers will comment on the increased presence, prominence, and importance of CVC in the startup world, as well as the increased role of corporates in the innovation space (through external accelerator programs, internal innovation or intrapreneurship programs, etc.), and how corporates and startups could best collaborate with each other.

Where is Asia’s Deep Tech Ecosystem?

2:30 pm - 3:20 pm (50 mins)

VC

Where is Asia’s Deep Tech Ecosystem?

Panel Discussion

Moderator

Champ Suthipongchai - General Partner

Panelists

Paul Ark - Managing Director

Jinesh Patel - Equity Manager

Ayesha Khanna - Co-Founder & CEO of ADDO AI

2:30 pm - 3:20 pm

With advances in sciences impacting technologies in areas as varied as computing, energy, finance, food, and health, among others, deep tech is starting to make its way out to the tech shadows and enter the mainstream, with more and more deep tech startups receiving VC attention and funding. This panel will explore where the deep tech investment opportunities are in Asia (verticals and geographies), and how countries can develop deep tech ecosystems that produce investible startups.

Forming Your First Fund

3:25 pm - 4:15 pm (50 mins)

VC

Forming Your First Fund

Panel Discussion

Moderator

Hian Goh - Founding Partner

Panelists

Carman Chan - Founder ฿ Managing Partner

Yinglan Tan - CEO & Founding Managing Partner

Victor Chua - Managing Partner

3:25 pm - 4:15 pm

Many venture capitalists dream of one day striking out on their own and forming their own fund, but investing VC funds in startups is very different from forming a fund and raising capital. This panel of experienced VCs (some who have launched multiple funds, other having just completed raising their first) will focus on all the issues on forming a first-time fund: why do it? How to do it? What kind of credentials & track record are ideal? What kind of limited partners to approach? How to treat them? Any hidden pitfalls?

The Venture Capital Model in a Post-ICO World

4:20 pm - 5:10 pm (50 mins)

VC

The Venture Capital Model in a Post-ICO World

Panel Discussion

Moderator

Paul Ark - Managing Director

Panelists

Grace Yun Xia - Principal

Jay Sala - Founder & Managing Director

Dmitry Levit - Founder

4:20 pm - 5:10 pm

As a source of startup funding, ICOs have taken the fintech world by storm over the past two years, with many non-fintech startups now looking at crowdfunding models and token sales as alternate sources of startup funding. How is the meteoric rise of alternative forms of financing impacting traditional VC funding? Will the VC funding process change? What value-add are VCs providing to distinguish VC money from crowdfunding and ICO money?

FinTech

Diving into regulatory world: what lies ahead for…

10:30 am - 10:45 am (15 mins)

FinTech

Diving into regulatory world: what lies ahead for FinTech

Keynote

Speaker

Kullarat Phongsathaporn - Partner

10:30 am - 10:45 am

Leaving the Sandbox: Taking the Experiment to the…

10:45 am - 11:20 am (35 mins)

FinTech

Leaving the Sandbox: Taking the Experiment to the Real Market

Panel Discussion

Moderator

Vorapon Ponvanit - CEO & Founder

Panelists

Jinesh Patel - Equity Manager

Thanasak Hoontrakul - Co-Founder and Country Manager (Thailand)

10:45 am - 11:20 am

This panel discussion will explore the process of bringing products from the sandbox and into the big market. These financial products will be be measured based on its financial impact on the economy as a whole and whether they abide to the regulatory requirements of society. These products are important as they can impact the financial economy on a global scale, disrupting interest rates, exchange rates and even market shares. As we all know that the sandbox is a controlled environment, what will happen if all these controlled variables are removed? How effective will the products be in the real world?

Alternative Lending: Proving Performance and Finding Hidden Risks

11:20 am - 11:55 am (35 mins)

FinTech

Alternative Lending: Proving Performance and Finding Hidden Risks

Panel Discussion

Moderator

Francis Bea - Founder, MD

Panelists

Vorapon Ponvanit - CEO & Founder

Thisana Thitisakdiskul - CEO & Co-Founder

Chee Kin Gan - Partner

11:20 am - 11:55 am

Traditional lending methods have always been to borrow from banks or through close friends and relatives. In recent years, there has been an emergence of alternative modern lending methods such as Peer 2 Peer(P2P) lending platforms & crowd-funding. This helps people leverage more financial inclusion in P2P where people can borrow funds easier than providing collatorals or guarantees to banks. Unfortunately, the lender is exposed to more risks due to P2P not requiring any asset backup. Will it be a win-win situation or zero-sum game? What are the benefits and risks of using alternative modern lending and How can we minimize these risks?

What is Keeping Incumbents Awake at Night

11:55 am - 12:30 pm (35 mins)

FinTech

What is Keeping Incumbents Awake at Night

Fireside Chat

Moderator

Tim Culpan - Columnist

Speaker

Paul Papadimitriou - Founder

11:55 am - 12:30 pm

Break

12:30 pm - 12:40 pm (10 mins)

FinTech

Break

Showcase

Moderator
Speaker

12:30 pm - 12:40 pm

The future of trade finance

12:40 pm - 1:10 pm (30 mins)

FinTech

The future of trade finance

Panel Discussion

Panelists

Carl Wegner - Managing Director

Pintuwan Kleijssen - Head of Trade Finance Product Management

Sorakrit Phruthanontachai - VP Technology Division

12:40 pm - 1:10 pm

Moving Towards a Cashless Society: Challenges and Solutions…

1:10 pm - 1:45 pm (35 mins)

FinTech

Moving Towards a Cashless Society: Challenges and Solutions Across ASEAN

Panel Discussion

Moderator

Jonathan Morgan - Risk Advisor

Panelists

Apinand Dabpetch - Assistant Director

Terry Paule - Executive Director

Pipavin Sodprasert - Thailand Country Manager

Julien Chalte - CEO of SelfPay

1:10 pm - 1:45 pm

Despite the numerous policies and key drivers to encourage people in South East Asia to adopt a cashless mindset, not many countries have implemented a cashless society successfully. Why is Thailand still the most cash intensive region in South East Asia? Perhaps it could be due their infrastructure and environment that act as challenges towards being cashless. How can these challenges be resolved?

Is Today’s Deep Tech Tomorrow’s Fintech?

1:45 pm - 2:00 pm (15 mins)

FinTech

Is Today’s Deep Tech Tomorrow’s Fintech?

Keynote

Speaker

Paul Ark - Managing Director

1:45 pm - 2:00 pm

Robinhood and the Future of FinTech

2:00 pm - 2:30 pm (30 mins)

FinTech

Robinhood and the Future of FinTech

Keynote

Speaker

Norases Vesdapunt - Data Scientist

2:00 pm - 2:30 pm

Biometrics: The Future of Payment Systems

2:35 pm - 2:50 pm (15 mins)

FinTech

Biometrics: The Future of Payment Systems

Keynote

Speaker

Brian Hamilton - Senior Director, Identity & Risk Products, Asia Pacific

2:35 pm - 2:50 pm

What is So Exciting About an E-Wallet?

2:50 pm - 3:20 pm (30 mins)

FinTech

What is So Exciting About an E-Wallet?

Panel Discussion

Moderator

Hiroyuki Kiga - Co-Founder & COO

Panelists

Worachat Luxkanalode - SVP, Head of Consumer Digital Solutions

Arvin Singh - Director

Pipavin Sodprasert - Thailand Country Manager

2:50 pm - 3:20 pm

Bank Challengers: A Threat or an Opportunity for…

3:20 pm - 3:55 pm (35 mins)

FinTech

Bank Challengers: A Threat or an Opportunity for Innovation for the Giants?

Fireside Chat

Moderator

Karena Belin - Co-Founder

Speaker

Paul Papadimitriou - Founder

3:20 pm - 3:55 pm

Bank Challengers are seen as disruptors to traditional bank operators. How can the threat of bank challengers be seen as an opportunity instead? What are some ways for corporate giants to embrace this technology and integrate it into their systems. Will it be viewed more as a threat or will it be viewed more as a partner that can improve and advance their technological services?

High Value Targets: How do Financial Institutions Prepare…

3:55 pm - 4:20 pm (25 mins)

FinTech

High Value Targets: How do Financial Institutions Prepare for Cyber Attacks?

Fireside Chat

Moderator

Barak Sharabi - Chief Global Strategy

Speaker

Narudom Roongsiriwong - Senior Vice President

3:55 pm - 4:20 pm

This session will be discussed on Cyber Security. With recent cyber attacks occurring to banks in South East Asia, how can we prevent this type of situation from happening? It is common sense that the more valuable the target, the higher the risk and liabilities involved. To what extend should customers trust banks that are vulnerable to cyber attacks?

Fintech Focused VCs: How Big is the Opportunity…

4:20 pm - 4:55 pm (35 mins)

FinTech

Fintech Focused VCs: How Big is the Opportunity and What Roles do Banks Play?

Fireside Chat

Moderator

Karin Gattegno - Vice President of Strategic Partnerships

Speaker

Karena Belin - Co-Founder

Jinesh Patel - Equity Manager

4:20 pm - 4:55 pm

Robo Advisors for Wealth Management

4:55 pm - 5:10 pm (15 mins)

FinTech

Robo Advisors for Wealth Management

Keynote

Speaker

Jessada Sookdhis - Chief executive officer

4:55 pm - 5:10 pm

Financial Inclusion & Underserved Banking

5:10 pm - 5:25 pm (15 mins)

FinTech

Financial Inclusion & Underserved Banking

Keynote

Speaker

Thisana Thitisakdiskul - CEO & Co-Founder

5:10 pm - 5:25 pm

How can we advocate for financial inclusion, so as to provide more accessibility of banking services to marginalised people? What kind of financial products can help to alleviate the under-served people from third-world nations? This session will talk about why this is an important issue to discuss and how we can overcome the current situation.

FAB

Welcome Message

10:30 am - 10:40 am (10 mins)

FAB

Welcome Message

Keynote

Speaker

Anix Lynch - Managing Partner

10:30 am - 10:40 am

The Agri-Food Tech Landscape

10:40 am - 11:00 am (20 mins)

FAB

The Agri-Food Tech Landscape

Keynote

Speaker

Andrew Lai - Co-Founder

10:40 am - 11:00 am

The Menu of 2030

11:00 am - 11:30 am (30 mins)

FAB

The Menu of 2030

Panel Discussion

Moderator

Anix Lynch - Managing Partner

Panelists

Leon Ge - Associate Vice President

Itthipat Peeradechapan - CEO & Director

Joseph Zhou - Investment Partner

11:00 am - 11:30 am

The Menu of 2030 is based on food for the future. In the hypothetical scenario in which humanity has depleted earth’s natural food resources. We may not be able to find enough nutrients as we can today. Hence, a group of scientist and inventors have come up with alternative food sources, ranging from alternative protein such as algae and insects, to 3D printing food equipment, to laboratory grown meat in 2030. The panel consist of foodtech accelerators and venture capitals that invest in foodtech startups. Hence, they will provide a bigger picture regarding the potential of foodtech to help in the food industry.

How to Make Farmer Job Sexy and Get…

11:30 am - 12:05 pm (35 mins)

FAB

How to Make Farmer Job Sexy and Get Farmers Six Figure Salary?

Panel Discussion

Moderator

Aukrit Unahalekhaka - Co-Founder & CEO

Panelists

Pongsakorn Wongwuttikraikul - Vice President, Fertilizer Business

Sunit Shrestha - Founder & Managing Director

11:30 am - 12:05 pm

In Thailand, many people have this perception that a farmer’s job is not as lucrative as other office jobs. Long hours, manual labour and high commitment has influence young thais to develop a prejudice against a career in agriculture. However, the agriculture scene in Thailand is changing with major investments set to re-revolutionize this industry. What this talk will focus on is the benefits and importance of a farmer’s job. Why should people join the agriculture industry and how can we improve the income stability of potential future farmers?

Break

12:05 pm - 12:40 pm (35 mins)

FAB

Break

Showcase

Moderator
Panelists

12:05 pm - 12:40 pm

What is missing in the nations of agriculture…

12:40 pm - 1:15 pm (35 mins)

FAB

What is missing in the nations of agriculture to drive foodtech & agtech revolutions

Panel Discussion

Moderator

Andrew Lai - Co-Founder

Panelists

Sean Trairatkeyoon - Co-Founder & CEO

Joseph Zhou - Investment Partner

Thammasak Jittimaporn - COO-New Business

12:40 pm - 1:15 pm

Majority of South East Asia’s products that contribute to their countries’ GDP are agriculture products, with Thailand being the largest exporter of seafood and the 2nd largest exporter of rice. Unfortunately, the innovation scene for agritech is not widespread within the Thailand region. Instead most of the agriculture innovation advancements are occuring in developed nations such as USA, Australia and the UK. Why is that so? This session will seek to discuss that problem and the additional factors that are missing in order to support this form of innovation in Thailand.

Food James Bond: Can Blockchain and Deeptech Spy…

1:15 pm - 1:40 pm (25 mins)

FAB

Food James Bond: Can Blockchain and Deeptech Spy on Your Dish?

Fireside Chat

Speaker

Žiga Drev - CEO & Co-Founder

Craig Mosman - Director

1:15 pm - 1:40 pm

Food James Bond will be a conversation between two technologist who specialise in portable food inspection for contaminated food and toxic, and blockchain value chain tracking respectively. How can this two diverse technologies help to increase the role of food safety, socially responsible businesses. How can these two technologies take both ethical and physical safety checks into consideration?

Futuristic Dining: From Holographic Food to eating on…

1:40 pm - 2:05 pm (25 mins)

FAB

Futuristic Dining: From Holographic Food to eating on Mars

Keynote

Speaker

Pat Pataranutaporn - Co-Founder

1:40 pm - 2:05 pm

How might the emerging technology such as AI, Hologram, Space travel, and synthetics biology influence the future of food? As human become interplanetary species, what would our cooking tools on Mars look like? How might computer mediates and augments the relationship between human and food. What if the future food is not only edible, but also have the ability to change shapes and turn itself into a robot?

Tasty VS Healthy – Can’t We Really Have…

2:05 pm - 2:35 pm (30 mins)

FAB

Tasty VS Healthy – Can’t We Really Have Both?

Panel Discussion

Moderator

Andrew Lai - Co-Founder

Panelists

Sean Trairatkeyoon - Co-Founder & CEO

Kulika Chomvong - Researcher (Ex-CEO of Sugarlogix)

Jainnisa Kuvinichkul - Managing Director & Founder,

2:05 pm - 2:35 pm

The general public like to taste good delicious sweet, salty, spicy food. However, most of the time these food are unhealthy for our bodies as they contain high calories and high levels of sugar. This panel will discuss on the possibility of creating delicious but yet healthy clean food by using technology to manage the ingredients used. Technological advancements such as GMO and GM editing help breakdown sugar components and incorporate other alternative forms of sweeteners. (Mention All tastes available to human’s tongue) make nutritious food that taste differently from their appearance. 3D printing food can accommodate preferential nutrition weekend.

Biohacking & The Internet of Us

2:35 pm - 2:55 pm (20 mins)

FAB

Biohacking & The Internet of Us

Keynote

Speaker

Jowan Österlund - Founder & CEO

2:35 pm - 2:55 pm

Organ on demand: when your body is printable

2:55 pm - 3:25 pm (30 mins)

FAB

Organ on demand: when your body is printable

Panel Discussion

Moderator

Werasak Surareungchai - Co-founder Director

Panelists

Chedtha Puncreobutr - Co-Founder

Pat Pataranutaporn - Co-Founder

2:55 pm - 3:25 pm

Gene editing technology such as CRISPR has reached the point where we can be selective and edit the genome in plants and humans. DIY Biotech toolkit allows citizen scientists to use their garage as the laboratory for biohacking. The impact of synthetics biology in our society is inevitable. However, the technology is not in vacuum, they raise many ethical considerations as to whether we should edit our genome, or should things develop naturally? As biotechnology is becoming more democratized through commercialization and citizen science movement, how should we think and decide on the regulation and biosafety. Who should decide on such decisions? And how could the society move towards utilizing biotechnology?

Bringing Sci-fi to Reality with CRISPR- Genome Editing

3:25 pm - 3:50 pm (25 mins)

FAB

Bringing Sci-fi to Reality with CRISPR- Genome Editing

Fireside Chat

Moderator

Kulika Chomvong - Researcher (Ex-CEO of Sugarlogix)

Speaker

Dr. Pakpoom Subsoontorn - Bioengineer & Co-Founder

3:25 pm - 3:50 pm

CRISPR is a new buzzword in biotech, with it being the next big thing in the bio-industry. GMO products was one of the magnificent by-products of CRISPR. Some of the questions asked in this discussion would be “What if we could use CRISPR to engineer our own offsprings?” and “What if we could decide what gene to put into humans”. This session will offer hypothetical scenarios of the limitless potential of CRISPR.

Social Dilemma in Biotech When We Can, But…

3:55 pm - 4:25 pm (30 mins)

FAB

Social Dilemma in Biotech When We Can, But We Won’t?

Panel Discussion

Moderator

Dr. Pakpoom Subsoontorn - Bioengineer & Co-Founder

Panelists

Jowan Österlund - Founder & CEO

Pat Pataranutaporn - Co-Founder

3:55 pm - 4:25 pm

Some scientist say that technology has already advance to the point where we can be selective and edit the genome in plants and humans. The point is that it becomes an ethical issue as to whether we should edit our genome or not. Should things develop naturally? Or can we play a part in editing nature itself? How acceptable is society towards utilising genome editing technology?

Standing at The Bio Junction: Going Mass or…

4:25 pm - 5:00 pm (35 mins)

FAB

Standing at The Bio Junction: Going Mass or Digging Deeper

Panel Discussion

Moderator

Andrew Lai - Co-Founder

Panelists

Terry Paule - Executive Director

Dr. Yukihiro Maru - Founder and CEO

4:25 pm - 5:00 pm

Another dilemma within the biotech industry is that some biotechnology like healthier food are built for the mass public but other biotechnology such as genome editing are specifically built for people who can afford it. Let’s say if u can engineer a baby, will the low-income people be able to afford it? How should we balance this? What should a researcher and scientist do to find a way to edit genome such that it is accessible to all? How can normal people like us contribute to this cause?

Getting the Research Out of the Bookshelf: How…

5:00 pm - 5:15 pm (15 mins)

FAB

Getting the Research Out of the Bookshelf: How to Comercialize Bio Tech to IPO

Keynote

Speaker

Takashi Ando - Technical Director

Shohei Maekawa - Director

5:00 pm - 5:15 pm

The sharing of Takashi Ando, a founding member of Euglena Co., Ltd from the academic ground to commercialisation. How can research from the academic world transform into a profit-derived business. How they can make a living out of it to the point of even going IPO.

HealthTech

Welcome Message

10:30 am - 10:40 am (10 mins)

HealthTech

Welcome Message

Keynote

Speaker

Susie A. Ruff - Founder

Sakunee Niranvichaiya - Co-Founder

10:30 am - 10:40 am

Needs-Driven Health Tech Innovation

10:40 am - 11:00 am (20 mins)

HealthTech

Needs-Driven Health Tech Innovation

Keynote

Speaker

Paul Anglim - Programme Manager

10:40 am - 11:00 am

Virtual Reality Creating Health Tech Magic

11:00 am - 11:45 am (45 mins)

HealthTech

Virtual Reality Creating Health Tech Magic

Panel Discussion

Moderator

Susie A. Ruff - Founder

Panelists

Mikko Kontio - Co-Founder & COO

Dr. Pongsagon Vichitvejpaisal - Deputy Director

Jakob Lykkegaard - Founder

11:00 am - 11:45 am

This session will be based on technologies that utilizes VR in the health industry to help diagnose and rehabilitate patients through physical and psychological rehabilitation. This may include as well as medical processes from operations to counseling. Will we be able to expect the same efficiency for rehabilitation as compared to traditional medical practices? What improvements can VR play in the health-tech industry?

Can Blockchain Give You Ownership of Your Own…

11:45 am - 12:15 pm (30 mins)

HealthTech

Can Blockchain Give You Ownership of Your Own Medical Data

Fireside Chat

Moderator

Martin Källström - Founder & CEO

Speaker

Sathapon Patanakuha - Founder

11:45 am - 12:15 pm

This panel discussion dives into the use of blockchain Technology to store medical data of patients. As blockchain is an open, distributed ledger, how can we guarantee that users’ privacy are protected? How can we guarantee that it is harder to hack into any patient’s personal data with the help of blockchain. Are we really in control of our data using blockchain technology?

Break

12:15 pm - 1:05 pm (50 mins)

HealthTech

Break

Showcase

Moderator
Speaker

12:15 pm - 1:05 pm

Living with chronic disease in the 21st century

1:05 pm - 1:20 pm (15 mins)

HealthTech

Living with chronic disease in the 21st century

Keynote

Speaker

Nadia Sutthikulpanich - Head of Fuchsia Innovation Center

1:05 pm - 1:20 pm

Aging Tech: Future Tech Care for Senior Citizens

1:20 pm - 2:05 pm (45 mins)

HealthTech

Aging Tech: Future Tech Care for Senior Citizens

Panel Discussion

Moderator

Susie A. Ruff - Founder

Panelists

Claus F. Nielsen - Co-founder, Public Affairs & International Relations

Toni Kankaanpää - Account Manager

Dr. Amornpun Sereemaspun M.D., Ph.D. - Assistant Professor

1:20 pm - 2:05 pm

With the world is moving to an ageing society, what type of technology should we adopt to support our aging population. What is needed to provide high quality healthcare services for senior citizens? How can we leverage the power of tech to help aging people.

Technology Improving the quality of Life for citizens…

2:05 pm - 2:50 pm (45 mins)

HealthTech

Technology Improving the quality of Life for citizens in Rehabilitation and the Disabled

Panel Discussion

Moderator

Piraya Tamrongterakul - Co-Founder

Panelists

Peter Horsley - Founder

Jennifer Cabala - Vice President of Community

Chedtha Puncreobutr - Co-Founder

2:05 pm - 2:50 pm

This session will focus on how technology can serve marginalized people. What tech can support their well-being and fulfill their needs? What do they actually need? General people may not understand their real needs. Hence, this panel will elaborate on potential technologies that can be used disabled or servery injured people.

Empowering the “me” generation through health data democratization

2:50 pm - 3:05 pm (15 mins)

HealthTech

Empowering the “me” generation through health data democratization

Keynote

Speaker

Nadia Suttikulpanich -

2:50 pm - 3:05 pm

HealthTech start-ups and SMEs becoming a part of…

3:05 pm - 3:35 pm (30 mins)

HealthTech

HealthTech start-ups and SMEs becoming a part of InsurTech

Panel Discussion

Moderator

Sakunee Niranvichaiya - Co-Founder

Panelists

Rosaline Chow Koo - Founder & CEO

Joydeep Sarkar - Director

Nadia Suttikulpanich -

3:05 pm - 3:35 pm

This discussion will be on technology that can support and improve current forms of insurance policies. We will discover how Healthtech startups and SMEs use Insurtech to better identify the risks in their insurance policies. By understanding the mental health conditions and past behaviors of an individual, an insurance contract can be altered to better suit the needs of that specific individual and the company selling it as well. Thus, reducing risk and creating more opportunities within the insurance industry,

Mental Health Care Transformation Needed Now

3:35 pm - 4:05 pm (30 mins)

HealthTech

Mental Health Care Transformation Needed Now

Fireside Chat

Moderator

Masaru Ikeda -

Speaker

Ben Richardson - CTO

3:35 pm - 4:05 pm

There has been a common negative stigma associated with the term “Mental Health”, with many people viewing it as problematic. People with mental disabilities usually also avoid seeking help too as it requires their physical presence when getting help (Checking into a rehab center, seeing a psychologist etc). What if these kinds of services could be easily access by technology? (logging in through an application to talk to a doctor from in real-time, VR Technology to assist in mental rehabilitation)

Looking into the Future: HealthTech in the next…

4:05 pm - 4:50 pm (45 mins)

HealthTech

Looking into the Future: HealthTech in the next 5 years

Panel Discussion

Moderator

Susie A. Ruff - Founder

Panelists

Spann Ngamsuriyaroj - Innovation projects leader

Claus F. Nielsen - Co-founder, Public Affairs & International Relations

Paul Anglim - Programme Manager

Dr. Amornpun Sereemaspun M.D., Ph.D. - Assistant Professor

Mikko Kontio - Co-Founder & COO

4:05 pm - 4:50 pm

What do investors look for in Health Tech?

4:50 pm - 5:35 pm (45 mins)

HealthTech

What do investors look for in Health Tech?

Panel Discussion

Moderator

Sakunee Niranvichaiya - Co-Founder

Panelists

Rosaline Chow Koo - Founder & CEO

Dr. Damian Tan - Managing Director

Anix Lynch - Managing Partner

Nirun Banleurat - Business Strategist, Well-Being Initiative

4:50 pm - 5:35 pm

Healthtech is a growing field where investors see the potential growth of this sector. What kind of healthtech will investors put their money in, what do they think will be worth their time, money and resources. What factors will they use to evaluate the potential of healthtech startups? Are they looking for an impact-based or business-driven startup?

Deeptech & Tech Showcase

Welcome Message+Deep Tech-In-Action: Real World Examples Beyond The…

10:00 am - 10:20 am (20 mins)

Deeptech & Tech Showcase

Welcome Message+Deep Tech-In-Action: Real World Examples Beyond The Labs

Keynote

Speaker

Champ Suthipongchai - General Partner

10:00 am - 10:20 am

This session will go through the real-life scenarios of Deep Tech that has been launched into the market and have been commercialised. Many people have this perception that Deep Tech cannot be utilized yet due to the complexity of the elements in Deep Tech. Many believe that Deep Tech currently only exist in experimental laboratories. In fact, some of these deep technologies have already been launched already. There will be a couple of deep technologies that Techsauce Global Summit Participants may look forward to during the Techsauce Global Summit 2018.

Deep Tech Engagement, a Must in the Corporate…

10:20 am - 10:40 am (20 mins)

Deeptech & Tech Showcase

Deep Tech Engagement, a Must in the Corporate World

Fireside Chat

Moderator

Ted Thirapatana - Partner

Speaker

Itthipat Peeradechapan - CEO & Director

10:20 am - 10:40 am

This session will discuss the reasons why corporates should look into Deep Tech. Generic corporate innovation strategies may prove futile to some corporates in specific industries. Hence, we should look into what corporates can gain from engaging Deep Tech within their business.

Beyond the Deeptech Frontier

10:40 am - 11:10 am (30 mins)

Deeptech & Tech Showcase

Beyond the Deeptech Frontier

Panel Discussion

Moderator

Ted Thirapatana - Partner

Panelists

Dr. Damian Tan - Managing Director

Nio Liyanage - Chief Strategy Officer

10:40 am - 11:10 am

This session will offer an extensive overview of the developing Deep Tech landscape in both global and domestic regions. It will have a focus on the investments that are currently being invested within the Deep Tech industries all over the world.

Food Safety: Are We Feeding Ourselves Poison?

11:10 am - 11:30 am (20 mins)

Deeptech & Tech Showcase

Food Safety: Are We Feeding Ourselves Poison?

Showcase

Speaker

Craig Mosman - Director

11:10 am - 11:30 am

What if you never had to worry about getting food poisoning ever again? Presenting portable food testers from CibusDX, using a special formulated paper-like material that is dipped into food, the paper can detect the nutritional breakdown of any food and display the findings through an app.

Quantum Technology: Enabling Your Power Plant at Home

11:30 am - 11:50 am (20 mins)

Deeptech & Tech Showcase

Quantum Technology: Enabling Your Power Plant at Home

Showcase

Speaker

Hunter McDaniel - Founder and CEO

11:30 am - 11:50 am

What if you could have electrical energy without spending any money? At UbiQD, Glass windows are designed such that they are able to not only absorb solar energy from the sunlight, but also convert and store the excess electrical energy to be used at another time.

Live Drone Artificial Intelligence Demonstration

11:50 am - 12:05 pm (15 mins)

Deeptech & Tech Showcase

Live Drone Artificial Intelligence Demonstration

Showcase

Speaker

Michael Currie - CEO

11:50 am - 12:05 pm

Unmanned aerial system hardware has become commoditised and its potential as a platform for innovation akin to mobile phones is starting to be realised. Combining deep learning artificial intelligence with drone technology can create new possibilities to improve efficiency and reduce cost for Thai businesses. See a live demonstration of drones adapted for package delivery and industrial inspection.

SOSV Startup Pitching Showcase

12:05 pm - 12:40 pm (35 mins)

Deeptech & Tech Showcase

SOSV Startup Pitching Showcase

Showcase

Speaker

12:05 pm - 12:40 pm

Don’t miss a grand showcase of multiple startups from world-class accelerators all over the world. Watch as the top 6 teams battle (BEAM, Goama, Mobio, Morfus, Portier and Screea) it out to determine who is the greatest startup of 2018.

The Sauciest Companies in 2017

12:40 pm - 12:55 pm (15 mins)

Deeptech & Tech Showcase

The Sauciest Companies in 2017

Showcase

Speaker

12:40 pm - 12:55 pm

AIS IoT & NEXT G

12:55 pm - 1:10 pm (15 mins)

Deeptech & Tech Showcase

AIS IoT & NEXT G

Showcase

Speaker

Jarun Sinsawasmongkol -

12:55 pm - 1:10 pm

Exclusive workshops at dtac accelerate booth and meet…

1:10 pm - 1:25 pm (15 mins)

Deeptech & Tech Showcase

Exclusive workshops at dtac accelerate booth and meet dtac accelerate batch 6

Showcase

Speaker

Pacharee Toorakidsana - Marketing and Partnerships Manager

1:10 pm - 1:25 pm

Endless Possibilities of LINE Ecosystem (LIFF & Flex…

1:25 pm - 1:40 pm (15 mins)

Deeptech & Tech Showcase

Endless Possibilities of LINE Ecosystem (LIFF & Flex Message Introduction)

Showcase

Speaker

Jirawat Karanwittayakarn [Tee] - Technology Evangelist

Warit Wanwithu - Technical Consultant

1:25 pm - 1:40 pm

“Let your app do the talking” … how…

1:40 pm - 1:55 pm (15 mins)

Deeptech & Tech Showcase

“Let your app do the talking” … how to build the App that can complete your everyday living experience!

Showcase

Speaker

Puhn Chaturaphit - Project Design Manager

1:40 pm - 1:55 pm

Home Service app is the personal helper for your home from Sansiri, the only app that will take care of you from the moment you become a Sansiri Family member. With many features from project progress tracking, chat with juristic person, Home Automation, facility booking, and notification system to notify you of bill payments, announcements and exciting privileges from Sansiri Family.

Shaping The Future with PTT

1:55 pm - 2:10 pm (15 mins)

Deeptech & Tech Showcase

Shaping The Future with PTT

Showcase

Speaker

Tun Liangpaiboon - Project Lead

1:55 pm - 2:10 pm

True Incube Announcement

2:10 pm - 2:25 pm (15 mins)

Deeptech & Tech Showcase

True Incube Announcement

Showcase

Speaker

Bhisidh Nardee - Business Development Manager

2:10 pm - 2:25 pm

Semi-Final Round Pitching

2:25 pm - 5:05 pm (160 mins)

Deeptech & Tech Showcase

Semi-Final Round Pitching

Pitching

Speaker

2:25 pm - 5:05 pm

What I wish I knew before starting MY…

5:05 pm - 5:20 pm (15 mins)

Deeptech & Tech Showcase

What I wish I knew before starting MY startup

Fireside Chat

Speaker

Michael Cruzel - Co-Founder & CEO

5:05 pm - 5:20 pm

This session will talk about the lessons learnt by Michael Cluzel who have a wealth of experiences before starting his own company. What is the difference between being an employee and an employer. Michael will also dive into what he should have known before starting his own startup as well.

Announcement

5:20 pm - 5:30 pm (10 mins)

Deeptech & Tech Showcase

Announcement

Pitching

Speaker

5:20 pm - 5:30 pm

Heading to the Future

Sustainability for Technology

10:30 am - 10:45 am (15 mins)

Heading to the Future

Sustainability for Technology

Keynote

Speaker

Poom Siraprapasiri - Assistant Director, Strategy & Sustainable Development

10:30 am - 10:45 am

Smart City: The Futuristic Lifestyle in The Next…

10:45 am - 11:15 am (30 mins)

Heading to the Future

Smart City: The Futuristic Lifestyle in The Next Decade

Panel Discussion

Moderator

Jowan Österlund - Founder & CEO

Panelists

Thanasorn Jaidee - President

Michael Currie - CEO

Suwit Pruckwattananon - Chief Business Development Officer

Michael Waitze - Mentor

10:45 am - 11:15 am

In the next decade, smart cities are bound to appear. To build sustainable and resourceful smart cities, what forms of technological advancements should be integrated into it? But more importantly, what defines a smart city? This session will discuss on potential lifestyles for the people of the future, unraveling potential new inventions that may make life easier, and will also prep us on how we can better prepare for its eminent arrival.

The Earth Needs an Entrepreneur Like “YOU”

11:15 am - 11:35 am (20 mins)

Heading to the Future

The Earth Needs an Entrepreneur Like “YOU”

Keynote

Speaker

Savinda Ranathunga - International Consultant - Youth Empowerment

11:15 am - 11:35 am

Bringing Humanity and Tech Together

11:35 am - 12:05 pm (30 mins)

Heading to the Future

Bringing Humanity and Tech Together

Panel Discussion

Moderator

Holly Harrington - Co-Founder & General Manager

Panelists

Peter Horsley - Founder

Aliza Napartivaumnuay - Co-Founder & COO

Pieter Kemps - Principal

11:35 am - 12:05 pm

Many people see technology as the next gateway to propel their business profits to greater heights. However, technology in its simplest form is a medium that improves the quality of human life. Perhaps people should start focusing on resolving fundamental issues with the power of technology. Tech should not just be another E-Commerce platform but rather a tool to help more people. Technology should be made accessible and affordable to all, especially for people who need them the most such as disadvantaged or disabled people. This panel will seek to use technology as a bridge to advocate and develop an inclusive society for all.

Solving social issues better and faster: Scaling social…

12:05 pm - 12:35 pm (30 mins)

Heading to the Future

Solving social issues better and faster: Scaling social entrepreneur with Impact Tech

Panel Discussion

Moderator

Chayut Setboonsarng - Serves as Business Reporter

Panelists

Sunit Shrestha - Founder & Managing Director

Aliza Napartivaumnuay - Co-Founder & COO

Claus F. Nielsen - Co-founder, Public Affairs & International Relations

12:05 pm - 12:35 pm

This panel seeks to discuss the composition of framing social businesses that are scalable and can reach a wider audience so as to create for more impact. It will also discuss on what steps should aspiring social entrepreneurs take towards building a social enterprise that can create real value not just for their stakeholders but also for their beneficiaries as well.

Technology for Humanity: What We Need to Survive…

12:35 pm - 1:10 pm (35 mins)

Heading to the Future

Technology for Humanity: What We Need to Survive In 2050

Panel Discussion

Moderator

Chulee Wangsirilert - Co-Founder at RISE IMPACT

Panelists

David Galipeau - Chief Impact Officer

Craig Mosman - Director

Terry Paule - Executive Director

Hunter McDaniel - Founder and CEO

12:35 pm - 1:10 pm

This session will look into the potential technology needed for the next 30 years such as the fundamental needs for humans to survive. Clean sustainable food, water and durable shelter will be discussed with the eminent threat of natural disasters due to global warming. The energy sector will be explored as well as in 30 years, with the shift from biodiesel fuel to solar and wind energy becoming extremely common. In the future, what technology is needed to create non-natural meat from laboratories? What type of innovative solutions do we need to think of to accommodate with the different changes.

Break

1:10 pm - 1:30 pm (20 mins)

Heading to the Future

Break

Showcase

Moderator
Panelists

1:10 pm - 1:30 pm

Blockchain / Crypto

Technology or Market: Is the Interest in the…

10:30 am - 11:00 am (30 mins)

Blockchain / Crypto

Technology or Market: Is the Interest in the Money or Applications?

Fireside Chat

Moderator

Steve Jernigan - Co-Founder

Speaker

Martin Källström - Founder & CEO

10:30 am - 11:00 am

Most people only think about cryptocurrency and ICO when talking about blockchain. But blockchain can also be used for more applicable ways such as smart contracts, data storage and energy platforms. Hence, how do we know when people are utilizing the elements of blockchain to create meaningful impact or are just purely profit driven-base when using cryptocurrency?

Web 3.0: Do we Need an Internet Technology…

11:00 am - 11:35 am (35 mins)

Blockchain / Crypto

Web 3.0: Do we Need an Internet Technology Revolution and is Blockchain the Right Tool?

Panel Discussion

Moderator

Chris Doerfler -

Panelists

Dave Ng - Principal

Shaun Djie -

Neeraj Murarka -

11:00 am - 11:35 am

The mainstream school of thought is that blockchain technology will be the next widespread technology after the internet. The question is that will there be any chance for blockchain to leverage on that popularity and cross the chasm. Can blockchain become a tool for internet technology revolution, and alter the way information is encrpted on the internet?

The China Blockchain Industry Ecosystem and Outlook

11:35 am - 12:00 pm (25 mins)

Blockchain / Crypto

The China Blockchain Industry Ecosystem and Outlook

Fireside Chat

Moderator

William Bao Bean - General Partner

Speaker

Cao Yin - CSO

11:35 am - 12:00 pm

This discussion will talk about the blockchain ecosystem in China. It will look into Chinese businesses that have maximised the power of blockchain technology. It will also discuss on the future scene of blockchain within China and if blockchain can be successfully integrated with A.I technologies.

Blockchain Meets the Real World: Use Cases, Challenges,…

12:00 pm - 12:45 pm (45 mins)

Blockchain / Crypto

Blockchain Meets the Real World: Use Cases, Challenges, and Benefits

Panel Discussion

Moderator

Holly Stephens - Chief Marketing Officer

Panelists

Sathapon Patanakuha - Founder

Oriol Pujoldevall - Head of Business Development

Cao Yin - CSO

12:00 pm - 12:45 pm

With the increasingly widespread use of blockchain in the real market, this session will elaborate on case studies by well-known companies that have utilize blockchain in their main services. They will discuss on what are the pros and cons of using blockchain and why they chose to use blockchain in the end.

Break

12:45 pm - 1:25 pm (40 mins)

Blockchain / Crypto

Break

Showcase

Moderator
Panelists

12:45 pm - 1:25 pm

The Financial World Today and What to Expect…

1:25 pm - 1:45 pm (20 mins)

Blockchain / Crypto

The Financial World Today and What to Expect for Tomorrow

Fireside Chat

Moderator

Songyi Lee -

Speaker

Joseph Lubin - Founder

1:25 pm - 1:45 pm

Fools Rush In: ICOs and the Quick Path…

1:45 pm - 2:20 pm (35 mins)

Blockchain / Crypto

Fools Rush In: ICOs and the Quick Path to Cash and the Effect on Entrepreneurs

Panel Discussion

Moderator

Jon Russell - Writer

Panelists

David Brown - CEO

James Riney - Co-Founder

Hiroyuki Kiga - Co-Founder & COO

1:45 pm - 2:20 pm

The emergence of ICO has convinced entrepreneurs into thinking that ICO provides easier access to cash-funding. Unfortunately, cases of potential ICO scammers might discourage investors from investing in ICO firms. How will this affect entrepreneurs? Do they need to prove themselves even more in order to differentiate themselves from scammers and gain the trust from potential investors?

Trustless Computing

2:20 pm - 2:40 pm (20 mins)

Blockchain / Crypto

Trustless Computing

Keynote

Speaker

Neeraj Murarka -

2:20 pm - 2:40 pm

The white paper is a pitching document for those that have achieved ICO. However, how do we discern a credible white paper from another? What signals should we look for to determine the credibility of a white paper. How can we know which authors are speaking the truth about their white paper?

Taming the Tiger: Do Regulators Need Special Rules…

2:40 pm - 3:15 pm (35 mins)

Blockchain / Crypto

Taming the Tiger: Do Regulators Need Special Rules for Digital Assets?

Panel Discussion

Moderator

Kullarat Phongsathaporn - Partner

Panelists

Archari Suppiroj - Director

Jirayut Srupsrisopa - Previously Co-founder & CEO at coins.co.th

Nopporn Charoenkitraj - Partner

2:40 pm - 3:15 pm

Are Digital Assets like other financial assets or is there something that makes them different necessitating special regulations. We discuss the nature of the assets from the perspective of regulators and of issuers/investors to understand what is the best way to regulate Digital Assets going forward.

What happens with Cryptocurrency when mainstream investors step…

3:15 pm - 3:50 pm (35 mins)

Blockchain / Crypto

What happens with Cryptocurrency when mainstream investors step in?

Panel Discussion

Moderator

Steve Jernigan - Co-Founder

Panelists

Brad Chun - Chairman & Chief Investment Officer

Justin Chow -

Alireza Beikverdi - CEO & Founder

3:15 pm - 3:50 pm

The future of the financial world has always been fueled by speculations. Whenever mainstream investors step in, people think that there will be drastic changes to the financial industry. With the prominent arrival of magnet investors such as George Soros into the field of cryptocurrency. What insights can we look forward to so as to better prepare ourselves for any future financial changes?

Will Smart Contracts make life even easier?

3:50 pm - 4:15 pm (25 mins)

Blockchain / Crypto

Will Smart Contracts make life even easier?

Fireside Chat

Moderator

Teetachart Kortrakul - CEO

Speaker

Boonthep Techarungruangkit - VP, IT Strategic and Program Management Division

3:50 pm - 4:15 pm

Blockchain: Who says Decentralization and Transparency Equals Good…

4:15 pm - 4:50 pm (35 mins)

Blockchain / Crypto

Blockchain: Who says Decentralization and Transparency Equals Good Governance?

Panel Discussion

Moderator

Justin Chow -

Panelists

Žiga Drev - CEO & Co-Founder

Chris Doerfler -

Deanna MacDonald - CEO & Co-Founder

4:15 pm - 4:50 pm

When people think about Blockchain Technology, they generally think of the favorable aspects of this technology such as decentralization and transparency. Hence, people naturally associate transparency with good governance. Alas, blockchain is not vulnerable to hacks as well. Decentralization doesn’t always mean a good thing. Is blockchain really beneficial or are there negative aspects that people should take note of?

How Blockchain Technology and Implementation Can Better our…

4:50 pm - 5:10 pm (20 mins)

Blockchain / Crypto

How Blockchain Technology and Implementation Can Better our World

Keynote

Speaker

Deanna MacDonald - CEO & Co-Founder

4:50 pm - 5:10 pm

This presentation will examine how several companies have amplified their social cause by utilising blockchain technology in their donation projects. One example is United Nations who give out monetary donations through blockchain transactions rather than the traditional way of deploying agents to various nations. This cuts out the risks of corruption and the money can be directly transferred to the marginalized people.

AI-Data

Introduction to AI: NLP, Matchine Learning, Deep Learning

10:30 am - 11:05 am (35 mins)

AI-Data

Introduction to AI: NLP, Matchine Learning, Deep Learning

Fireside Chat

Moderator

Rahil Bhagat - APAC Head of Content and Community

Speaker

Norases Vesdapunt - Data Scientist

Jeremie Dubois-Lacoste - Co-Founder and Director

10:30 am - 11:05 am

How are Businesses Using AI in Unexpected Ways?

11:05 am - 11:40 am (35 mins)

AI-Data

How are Businesses Using AI in Unexpected Ways?

Panel Discussion

Moderator

Chanwit Boonchuay -

Panelists

Kanis Saengchote - Advisor

Cindy Kua - CO-FOUNDER & CEO - SUNDAY CO-FOUNDER CARMANA

11:05 am - 11:40 am

This discussion will offer case studies on how businesses are integrating A.I into their business functions. It will also offer examples of unexpected ways to use A.Is in Businesses. Despite the prevalent growth of A.I, some businesses are more suitable than others to incorporate A.I into their business functions. How do we then determine which kinds of businesses are more suitable for A.I integration?

Natural Language Processing (NLP): Challenging Languages and Creative…

11:40 am - 12:00 pm (20 mins)

AI-Data

Natural Language Processing (NLP): Challenging Languages and Creative Solutions

Keynote

Speaker

Akharavat Sethichawlakul - CEO

11:40 am - 12:00 pm

Break

12:00 pm - 12:45 pm (45 mins)

AI-Data

Break

Showcase

Speaker

12:00 pm - 12:45 pm

The Future of Proptech powered by Data &…

12:45 pm - 1:05 pm (20 mins)

AI-Data

The Future of Proptech powered by Data & AI

Keynote

Speaker

Manav Kamboj - CTO

12:45 pm - 1:05 pm

AI in Everyday Life: Productivity and Leisure Made…

1:05 pm - 1:40 pm (35 mins)

AI-Data

AI in Everyday Life: Productivity and Leisure Made Better

Panel Discussion

Moderator

Warodom Khamphanchai - Engineer

Panelists

Thanut Tosanguan - Co-Founder & CTO

Akharavat Sethichawlakul - CEO

Guatam Ganguly -

1:05 pm - 1:40 pm

This session will walk through the possibility of integrating A.I into numerous entertainment platforms such as Spotify, Netflix, Alexa, Siri etc. The potential of A.I is limitless, helping to identify our behavioral patterns and trends that can further assist us in offering recommendations, minimize us when they learn our behavior patterns, minimize disruptions and elevating our modes of leisure.

Conversational AI: Are You Ready for The Next…

1:40 pm - 2:00 pm (20 mins)

AI-Data

Conversational AI: Are You Ready for The Next Big Thing that Shapes Digital Experience?

Fireside Chat

Moderator

Worrawut Worasirikamol - Business Manager

Speaker

Jacqueline Alexis Thng - Partner

1:40 pm - 2:00 pm

The main point of discussion within this session is that there is growing concern that A.I could alter the way people live. Humans may encounter multiple difficulties in adapting to the A.I technology. How then do we best adapt and cultivate holistic readiness when using A.I.

Deep Learning: Where Is It Useful and How…

2:00 pm - 2:25 pm (25 mins)

AI-Data

Deep Learning: Where Is It Useful and How to Apply It?

Fireside Chat

Moderator

John Artman - Editor in Chief

Speaker

Manprit Singh - AI Architect

2:00 pm - 2:25 pm

Ever wondered what’s the difference between Deep Learning and Automation? This session will offer an introduction into Deep Learning. Offering the fundamentals such as its definition, what Deep Learning is, how it works and how we can make it useful. We will also look into the case studies available and the upsides and downsides of this technology. As we move ahead with the future, how can we better prep ourselves for the technological advancement that is associated with Deep Learning?

Automated World: What is The Best Way to…

2:25 pm - 3:00 pm (35 mins)

AI-Data

Automated World: What is The Best Way to Prepare for the Change

Panel Discussion

Moderator

Jomzup Sittipittaya -

Panelists

Asama Kulvanitchaiyanunt - CEO & Co-Founder at Coraline co.,ltd.

Ajey Gore - CTO

2:25 pm - 3:00 pm

This session seeks to provide a broader view on the possibilities of an automated world. It covers not just the labor market, but also automated machinery labor such as self-check out counters, A.I bars and everything automated. What is the best way to prepare for the eminent arrival of the automated labor force then?

Break

3:00 pm - 3:20 pm (20 mins)

AI-Data

Break

Showcase

Moderator
Panelists

3:00 pm - 3:20 pm

Open Innovation and Blockchain Initiatives

3:20 pm - 3:40 pm (20 mins)

AI-Data

Open Innovation and Blockchain Initiatives

Keynote

Speaker

Tatsuto Fujii - Open Innovation Leader, Digital Transformation

3:20 pm - 3:40 pm

Data Driven Commerce: Getting to Know Your Customers…

3:40 pm - 4:20 pm (40 mins)

AI-Data

Data Driven Commerce: Getting to Know Your Customers Better

Panel Discussion

Moderator

Norases Vesdapunt - Data Scientist

Panelists

David Jou - Co-Founder & CEO

Michael Cruzel - Co-Founder & CEO

Thanawat Malabuppha - CEO and Co-Founder

Worachat Luxkanalode - SVP, Head of Consumer Digital Solutions

3:40 pm - 4:20 pm

This discussion will utilize Big Data to analyze the insights provided by customers, helping companies to effectively market to their targeted audiences. These insights will also develop a firm’s stock management skills and online sales model, assisting companies to better understand their customers on a more personal level. Big Data can help predict consumers’ future sales patterns, improving the user experience and providing more satisfaction for all customers.

AI First

4:20 pm - 4:35 pm (15 mins)

AI-Data

AI First

Keynote

Speaker

Gwyn Chatranon -

4:20 pm - 4:35 pm

Big Data and Privacy: How to Strike a…

4:35 pm - 5:10 pm (35 mins)

AI-Data

Big Data and Privacy: How to Strike a Balance?

Panel Discussion

Moderator

Archawat Chareonsilp - ASEAN Public Affairs & Communications Director

Panelists

Jarom Britton - Regional Attorney

Joydeep Sarkar - Director

4:35 pm - 5:10 pm

It is true that digital footprints do give valuable insights to any business & industry. On the other hand, it also does invade our privacy to a certain extent. Hence, what are the boundaries that should be set for companies who are getting our data. How can we balance the insights and privacy of a customer. What startup and how many should take note on the ethical ways to utilize a customer’s data?

Living Tech

The Landscape and Evolution of Global Urban Tech

10:30 am - 10:50 am (20 mins)

Living Tech

The Landscape and Evolution of Global Urban Tech

Keynote

Speaker

Dr. John Leslie Millar MB CHB - Chief Strategic Development Officer

10:30 am - 10:50 am

Living by Design: Better and Smarter Living

10:50 am - 11:25 am (35 mins)

Living Tech

Living by Design: Better and Smarter Living

Panel Discussion

Moderator

Nattha Soontornvinate - Design Director

Panelists

Suwannee Wongpienkit - Residential Manager of 98 Wireless

Jacqueline Alexis Thng - Partner

Mike Peng - Co-Founder & Co-Managing Director

10:50 am - 11:25 am

The talking point about this discussion is that the Design Thinking Concept has always been known by the public. people look for all sorts of designs, be it Japanese, minimalist, functionability etc. When these various trends are infused into our culture, it inspires not just good designs to help people live better but also incorporates smarter designed functionalities that make it easier and more convenient for users to enjoy the process. Users eventually develop a new profound appreciation for the multi-functional and useful designs created to improve their quality of life. Whether it’s a design for household product or real estate development, a user-centric design can serve to enhance the user’s experience, providing smarter choices of living through better designed products.

Disrupting Property Tech

11:25 am - 12:00 pm (35 mins)

Living Tech

Disrupting Property Tech

Panel Discussion

Moderator

Suwannee Wongpienkit - Residential Manager of 98 Wireless

Panelists

Jirapat Janjerdsak - Chief Technology Officer

Manav Kamboj - CTO

11:25 am - 12:00 pm

Disruptive Property Technology is not just Airbnb anymore. It is more than that. It covers renting, buying, selling and sharing. The transactions are not done solely based on B2B like in the past. In today’s world, Property Tech transactions can be done through multiple channels, from C2C to B2B etc. With this disruption, real estate agents and developers should come up with intelligent ideas to mediate and manage disruption. For example, DD property uses A.I in their products to see if photos of their property are of quality, to see if the photos matche their properties and to determine the right conditions for buyer to check conveniently. Another real estate developer, Sansiri uses VR technology for their condominium showrooms, allowing potential buyers to view the atmosphere, conditions of room, design and style of the condominium anyplace, anytime.

Break

12:00 pm - 12:40 pm (40 mins)

Living Tech

Break

Showcase

Moderator
Panelists

12:00 pm - 12:40 pm

Visa Enabling Future Lifestyle

12:40 pm - 1:00 pm (20 mins)

Living Tech

Visa Enabling Future Lifestyle

Keynote

Speaker

Angsumalin Fordham - Head of Business Development

12:40 pm - 1:00 pm

YOLO: Tech Making Life Exploration Easy

1:00 pm - 1:35 pm (35 mins)

Living Tech

YOLO: Tech Making Life Exploration Easy

Panel Discussion

Moderator

Victor Chua - Managing Partner

Panelists

Ajay Yadav - Founder & CEO

Dr. John Leslie Millar MB CHB - Chief Strategic Development Officer

1:00 pm - 1:35 pm

As you only live once, you should be able to explore the world freely without limitation. With technology, it will enable people to cross border more conveniently such as platform for transportation, property, travelling, etc. Living tech, proptech, and mobility platform that link everything together and make all the process be as easy as being at home while experincing a new journey of life. Such technologies and sample cases shall be discussed here.

Property & Living Technology Before Disruption

1:35 pm - 1:55 pm (20 mins)

Living Tech

Property & Living Technology Before Disruption

Keynote

Speaker

Jirapat Janjerdsak - Chief Technology Officer

1:35 pm - 1:55 pm

Living Tech: Creating Stronger Community Through Technology

1:55 pm - 2:30 pm (35 mins)

Living Tech

Living Tech: Creating Stronger Community Through Technology

Panel Discussion

Moderator

Nithipont Thaiyanurak - Founder & CEO

Panelists

Jirapat Janjerdsak - Chief Technology Officer

Thanasorn Jaidee - President

1:55 pm - 2:30 pm

This panel seeks to discuss technology that has been invented for urban people to lead a convenient and efficient lifestyle. These forms of technology help to save money and time by getting people into the pace of urban life. Examples include Grab, Uber and Mobike. Rather than going to a shop to purchase furniture, E-commerce helps users to get into the automated process of buying selling, transporting and delivering items straight to them. This type of technology becomes significant to the lifestyle of urban people. Another example of living tech is vertical farming where urban users can grow their own fresh fruits in their condo. It is not only convenient but also helps to improve the quality of health, cost-saving and smart living.

Tech for LifeStyle: Why is the Female Market…

2:30 pm - 3:05 pm (35 mins)

Living Tech

Tech for LifeStyle: Why is the Female Market Attractive?

Panel Discussion

Moderator

Mullika Sungsanit - Chief

Panelists

David Jou - Co-Founder & CEO

Dione Song - Chief Commercial Officer

Yod Chinsupakul - CEO & Co-Founder

2:30 pm - 3:05 pm

This panel dives into advice on how to understand and win over female customers. It also talks about why some markets like beauty spas and pennicure is specifically targeted towards them. In a female dominated market, many people are interested in knowing what to understand, what kind of product should be offered and how should they deal with female customers.

Demistifying Living Tech: Just Uber for X, Airbnb…

3:05 pm - 3:40 pm (35 mins)

Living Tech

Demistifying Living Tech: Just Uber for X, Airbnb for Y and a ton of apps?

Panel Discussion

Moderator

Parin Songpracha -

Panelists

Anthony Chow - CEO & Co-Founder

Dr. Yong Chern Chet - Chief Innovation Officer

3:05 pm - 3:40 pm

The buzzwords (The Uber of X, The Airbnb of Y) were mentioned to discuss further if living tech has to be based only on an application on mobile or can it be based somewhere else? if it could be based somewhere else, what should it be, what should people look at and why? Are mobile applications at the saturation point of Uber of X, the Airbnb of Y. Are developers too fixated on churning out new applications that they neglect the fundamental intrinsic value of the technology itself? These are questions that we can think about.

The Digital Media Platform

3:40 pm - 4:00 pm (20 mins)

Living Tech

The Digital Media Platform

Keynote

Speaker

Brian Clark - Chief Product Officer

3:40 pm - 4:00 pm

Entertainment at Home: Everything at your Fingertips

4:00 pm - 4:20 pm (20 mins)

Living Tech

Entertainment at Home: Everything at your Fingertips

Fireside Chat

Moderator

Geir Windsvoll - CEO & Co-Founder, Managing Partner

Speaker

Tatchara Longprasert - Kpop Entertainment Specialist

4:00 pm - 4:20 pm

What if you could revolutionize the way people consume entertainment? This panel discussion will talk about the multiple channels within the entertainment industry. Ranging from music to movies, variety shows to dramas, documentaries to radio shows. These various forms of entertainment services have already been innovated to include the likes of subscription-based model Netflix, iFlix & Spotify. Case studies from the Korean entertainment industry will also be discussed to examine the exponential popularity of K-pop and K-drama in recent years. Entrepreneurs looking to leverage the advantages of this industry should also consider the implications of the business model as well as the copyright protection.

Jumpstart to IoT Tech

4:20 pm - 4:35 pm (15 mins)

Living Tech

Jumpstart to IoT Tech

Fireside Chat

Moderator

Pornsak Hanvoravongchai - Head of AIAP, Head of Device Innovation

Speaker

Nattachai Ungsriwong -

4:20 pm - 4:35 pm

Rural Tech for Life

4:40 pm - 5:15 pm (35 mins)

Living Tech

Rural Tech for Life

Panel Discussion

Moderator

Hadi Othman -

Panelists

Kamran Elahian - Founder & Chairman

Terry Paule - Executive Director

Suppachai Panichayunon - Head of Solution Design and Architect

James Yenbamroong - CEO & Founder

4:40 pm - 5:15 pm

Recently, there has been a trend of startups inventing advance forms of technology only to sell it to government agents that distribute them to the mass public. Unfortunately, not all bodies of government are that visionary, some of the less developed country’s government also cannot afford it. Hence, it is also important to target the other end of the spectrum, the people who cannot afford the simple pleasures of life. That’s where Rural Technology comes in. One example is M-pesa, a form of micro-banking that promotes financial inclusion. It does not require a bank account and can allow 2G mobile phones to transfer money. A perfect service for people who are excluded from financial services due to their social-economic status. Frugal innvoation is also very important for humantity. Frugail technology plays a significant role in improving the quality of life for people as it focuses on using daily household items to develop forms of usable technology for marginalized people.

AR-VR

Welcome Message: Envisioning Extended Reality – How Virtual…

10:30 am - 10:40 am (10 mins)

AR-VR

Welcome Message: Envisioning Extended Reality – How Virtual and Augmented Reality Will Shape Our Future

Keynote

Speaker

Jennifer Katanyoutanant - Founder & Managing Director

10:30 am - 10:40 am

The building blocks of our virtual world: 3D…

10:40 am - 11:00 am (20 mins)

AR-VR

The building blocks of our virtual world: 3D scanning, physically based rendering and large scale tracking

Keynote

Speaker

Dr. Pongsagon Vichitvejpaisal - Deputy Director

10:40 am - 11:00 am

How virtual and augmented reality will transform the…

11:00 am - 11:20 am (20 mins)

AR-VR

How virtual and augmented reality will transform the creative economy

Keynote

Speaker

Kay Vasey - CCO

11:00 am - 11:20 am

Potential and social impact within the open immersive…

11:20 am - 11:40 am (20 mins)

AR-VR

Potential and social impact within the open immersive web

Keynote

Speaker

Hassadee Pimsuwan - Founder

11:20 am - 11:40 am

Augmented Reality: When Reality Can Amaze You More…

11:40 am - 12:00 pm (20 mins)

AR-VR

Augmented Reality: When Reality Can Amaze You More Than Ever

Keynote

Speaker

Apichai Ruangsiripiyakul - Managing Director of Think Technology Co., Ltd.

11:40 am - 12:00 pm

VR-AR for Social Good Panel

12:00 pm - 12:40 pm (40 mins)

AR-VR

VR-AR for Social Good Panel

Panel Discussion

Panelists

Ashima Thomas - Co-Founder & CEO

Kay Vasey - CCO

Al Caudullo - Tech Guru

12:00 pm - 12:40 pm

Break

12:40 pm - 1:00 pm (20 mins)

AR-VR

Break

Showcase

Panelists

12:40 pm - 1:00 pm

How Controllers Become the Key to Move The…

1:00 pm - 1:20 pm (20 mins)

AR-VR

How Controllers Become the Key to Move The VR Industry Forward

Keynote

Speaker

Nico Alyus - CEO

1:00 pm - 1:20 pm

Intro to 360 Production with Prosumer Cameras

1:20 pm - 1:40 pm (20 mins)

AR-VR

Intro to 360 Production with Prosumer Cameras

Keynote

Speaker

Al Caudullo - Tech Guru

1:20 pm - 1:40 pm

How to make awesome VR content for mass…

1:40 pm - 2:00 pm (20 mins)

AR-VR

How to make awesome VR content for mass audiences

Keynote

Speaker

Ashima Thomas - Co-Founder & CEO

1:40 pm - 2:00 pm

The Emergence of Immersive Technologies for Marketing

2:00 pm - 2:20 pm (20 mins)

AR-VR

The Emergence of Immersive Technologies for Marketing

Keynote

Speaker

Lionel Chok - VR / Creative Technologist

2:00 pm - 2:20 pm

Location Based Entertainment Panel

2:20 pm - 3:00 pm (40 mins)

AR-VR

Location Based Entertainment Panel

Panel Discussion

Panelists

Nico Alyus - CEO

Rebecca Liu - Founder & CEO

Kiattiyot Panichprecha - Founder

2:20 pm - 3:00 pm

How To Catch New Wind

3:00 pm - 3:20 pm (20 mins)

AR-VR

How To Catch New Wind

Keynote

Speaker

Rebecca Liu - Founder & CEO

3:00 pm - 3:20 pm

Interacting with the AR space

3:20 pm - 3:40 pm (20 mins)

AR-VR

Interacting with the AR space

Keynote

Speaker

Florian Sabatier - Entrepreneur in Residence

3:20 pm - 3:40 pm

Break

3:40 pm - 4:25 pm (45 mins)

AR-VR

Break

Showcase

Speaker

3:40 pm - 4:25 pm

The AR-VR Market – Business Utilization

4:25 pm - 4:55 pm (30 mins)

AR-VR

The AR-VR Market – Business Utilization

Panel Discussion

Moderator

Jennifer Katanyoutanant - Founder & Managing Director

Panelists

Srihathai Prammanee - Head of AIS The StartUp

Lionel Chok - VR / Creative Technologist

John Hubble - President

4:25 pm - 4:55 pm

The Rise of Tech Innovation and Venture in…

4:55 pm - 5:15 pm (20 mins)

AR-VR

The Rise of Tech Innovation and Venture in China: What Southeast Asia Should Take Note

Fireside Chat

Speaker

Rebecca A. Fannin - Founder

4:55 pm - 5:15 pm

Alternative Education and Entrepreneurship – What happened when…

5:15 pm - 5:35 pm (20 mins)

AR-VR

Alternative Education and Entrepreneurship – What happened when I left the startup world for a year and home schooled my teenage kids

Fireside Chat

Speaker

Adrian Vanzyl - Country Head of GMS Thailand

5:15 pm - 5:35 pm