When + Where

Schedule

C
Filters
Clear
Themes
Types
Stages
Levels
09:50
Day 1
Small logo 25395016 10159673268505557 8278321043915101590 oSmall logo mimee
/talks - Social Impact - 10 mins runtime - Main Stage - Level 22
11:30
Day 1
12:15
Day 1
Workshop - Startup - 60 mins runtime - Workshop 1 - Level 22
12:55
Day 1
13:30
Day 1
Workshop - Startup - 60 mins runtime - Workshop 1 - Level 22
13:35
Day 1
14:10
Day 1
Small logo mike kim
Keynote - Google for startups - 80 mins runtime - Vertical 7 - Level 23
14:55
Day 1
Small logo annetteSmall logo jirapat janjerdsak  sansiri cto 03 1
Panel - Energy/Clean/ Auto Tech - 35 mins runtime - Vertical 1 - Level 22
15:00
Day 1
Small logo arakin rakchittapoke
Keynote - Blockchain - 25 mins runtime - Vertical 4 - Level 22
15:15
Day 1
15:20
Day 1
Workshop - Startup - 60 mins runtime - Workshop 3 - Level 22
15:30
Day 1
Small logo linda liukas for web 1
Keynote - Social Impact - 20 mins runtime - Main Stage - Level 22
15:45
Day 1
Small logo cherry
Keynote - Startup - 25 mins runtime - Vertical 5 - Level 23
16:35
Day 1
Workshop - Startup - 60 mins runtime - Workshop 3 - Level 22
16:45
Day 1
Small logo wisate chungwatana
Keynote - Energy/Clean/ Auto Tech - 20 mins runtime - Vertical 1 - Level 22
17:15
Day 1
Workshop - Startup - 60 mins runtime - Workshop 1 - Level 22
17:25
Day 1
17:30
Day 1
17:45
Day 1
17:50
Day 1
Small logo gs minesh
Workshop - Startup - 60 mins runtime - Workshop 3 - Level 22
10:10
Day 2
10:15
Day 2
Small logo img 4693
Workshop - Social Impact, Startup - 60 mins runtime - Workshop 3 - Level 22
10:30
Day 2
Small logo david galipeau 2018 op
Keynote - Social Impact - 30 mins runtime - Vertical 4 - Level 22
Small logo psx 20180612 022721  2
Workshop - Startup - 60 mins runtime - Workshop 2 - Level 22
10:35
Day 2
11:10
Day 2
Small logo spann ngamsuriyarojSmall logo sakunee startjlm tsgsSmall logo tum founder
Panel - Health Technology - 45 mins runtime - Vertical 2 - Level 22
11:30
Day 2
Small logo joe park
Workshop - Startup - 60 mins runtime - Workshop 3 - Level 22
11:45
Day 2
Workshop - Blockchain - 60 mins runtime - Workshop 2 - Level 22
11:50
Day 2
Workshop - Startup - 60 mins runtime - Workshop 1 - Level 22
12:45
Day 2
Workshop - Startup - 60 mins runtime - Workshop 3 - Level 22
13:00
Day 2
Small logo natthapron suchatkulawithSmall logo kittichai phiphatbunyaratSmall logo rungsun promprasith
Panel - Startup - 40 mins runtime - Vertical 7 - Level 23
Workshop - Startup - 60 mins runtime - Workshop 2 - Level 22
13:30
Day 2
13:40
Day 2
Small logo thanyakorn chawalitpecheatSmall logo lalit sritara
Fireside Chat - Startup - 20 mins runtime - Vertical 7 - Level 23
13:50
Day 2
Small logo xinming zhaoSmall logo mark cleaverSmall logo k.yod wongnai 05  1 Small logo santit picture
Panel - FABTech - 30 mins runtime - Vertical 1 - Level 22
14:25
Day 2
Small logo 1111
Keynote - Deep Technology, Tech Showcase - 20 mins runtime - Vertical 6 - Level 23
14:30
Day 2
Small logo alumnispeaker 03
Keynote - Social Impact - 20 mins runtime - Main Stage - Level 22
Small logo dominic puwasawat chakrabongse
Keynote - Social Impact - 15 mins runtime - Vertical 4 - Level 22
14:40
Day 2
14:45
Day 2
Small logo thanakorn phromyosSmall logo nitchakan daramatat
Keynote - Social Impact - 25 mins runtime - Vertical 4 - Level 22
14:50
Day 2
Small logo mishari muqbilSmall logo 20190522 dsc02279Small logo img 7868Small logo profile photo 1Small logo img 3351
Panel - Diversity & Inclusion - 30 mins runtime - Vertical 1 - Level 22
15:10
Day 2
15:25
Day 2
Keynote - Deep Technology, Tech Showcase - 20 mins runtime - Vertical 6 - Level 23
15:35
Day 2
Workshop - Deep Technology, Tech Showcase - 60 mins runtime - Workshop 1 - Level 22
15:40
Day 2
Small logo valentineSmall logo charles bodwellSmall logo jeanne lim
Panel - Social Impact - 30 mins runtime - Vertical 4 - Level 22
/talks - Startup - 100 mins runtime - Main Stage - Level 22
15:45
Day 2
15:50
Day 2
Small logo monthida mccooleSmall logo putri izzati   simona venturesSmall logo yySmall logo yoonmin
Panel - Diversity & Inclusion - 30 mins runtime - Vertical 1 - Level 22
16:05
Day 2
16:30
Day 2
Workshop - Startup - 60 mins runtime - Workshop 3 - Level 22
16:40
Day 2
16:50
Day 2
Small logo warot   picture
Workshop - Startup - 60 mins runtime - Workshop 1 - Level 22
17:00
Day 2
Small logo dr.sutee mokkhavesa
Keynote - Artificial Intelligence / Data - 15 mins runtime - Vertical 5 - Level 23
17:20
Day 2